A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV

Contactgegevens A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Capucienenlaan 58,9300, België

Telefoon (phone): 053 78 47 54 053 78 47 54

Fax (fax): 053 78 47 53 053 78 47 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV
Products information A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV

BTW identificatienummer (tax): BE06589843750
Ondernemingsnummer: 1282073974
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV
(Get full report from official database of BE for A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV
Addition kinds of activities for A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV

2013. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
329599. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
13819902. Boorwaterinlaatputten | Drilling water intake wells
23539907. Helmen, jungle doek: wol gevoerd | Helmets, jungle cloth: wool lined
23699903. Leggings: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Leggings: girls', children's, and infants'
26210913. Teerpapier, gebouw / dakbedekking | Tar paper, building/roofing
33120104. Kolengas, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal gas, derived from chemical recovery coke ovens
35850302. Warmtepompen, elektrisch | Heat pumps, electric
39499910. Shuffleboards en shuffleboard apparatuur | Shuffleboards and shuffleboard equipment
50840702. Indicatie instrumenten en accessoires | Indicating instruments and accessories

Werken bij A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

Zoek naar antwoorden van A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV in sociale netwerken
Look for responds of A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV. Laat een reactie achter voor A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV. A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV. Leave a respond for A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV. A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV op de google maps. Adres en contacten A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV
Location of A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV on the google maps. Address and contacts of A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV: Bekaert J BVBA | Bruynzeel Potloden Fabriek België N.V. | General Bond | Screentex SA | emerge.be

Other related companies as A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV: Bekaert J BVBA | Bruynzeel Potloden Fabriek België N.V. | General Bond | Screentex SA | emerge.be

A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06589843750. Het bedrijf A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV bevindt zich op het adres: Capucienenlaan 58,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 723,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV, openstaande posities, locatie van A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV is a company, that was registered 1991 in Aalst region, Belgium. Full name of company is A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV, company assigned to the tax number BE06589843750. The company A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV is located at the address: Capucienenlaan 58,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 723,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV were not found.
The main activity of A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV is not available. You also can look at reviews of A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV, open positions, location of A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A. VERHOEVEN KANTOORMACHINES NV, employees, financial statistics.