Cico Kantoormeubelen BVBA

Contactgegevens Cico Kantoormeubelen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cico Kantoormeubelen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cico Kantoormeubelen BVBA

Regio (region): Zandhoven, België

Adres (address): Melkerijweg 1,2240, België

Telefoon (phone): 03 466 04 90 03 466 04 90

Fax (fax): 03 464 19 11 03 464 19 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cico Kantoormeubelen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cico Kantoormeubelen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cico Kantoormeubelen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cico Kantoormeubelen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cico Kantoormeubelen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cico Kantoormeubelen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cico Kantoormeubelen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cico Kantoormeubelen BVBA
Products information Cico Kantoormeubelen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01096954345
Ondernemingsnummer: 5273681640
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Cico Kantoormeubelen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cico Kantoormeubelen BVBA
(Get full report from official database of BE for Cico Kantoormeubelen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cico Kantoormeubelen BVBA
Addition kinds of activities for Cico Kantoormeubelen BVBA

283405. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
347902. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
552199. Gebruikte autodealers, nec | Used car dealers, nec
36120112. Spanningsregelaars, transmissie en distributie | Voltage regulators, transmission and distribution
50780203. Soda fontein apparatuur, gekoeld | Soda fountain equipment, refrigerated
51990208. Glaswerk, nieuwigheid | Glassware, novelty
63319907. Vastgoed schade verzekering | Property damage insurance

Werken bij Cico Kantoormeubelen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cico Kantoormeubelen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cico Kantoormeubelen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cico Kantoormeubelen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • Operator drukvaten (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de visuele en dimensionele controle tijdens het productieproces Het omstempelen van materiaalnummers in materialen De hydrotest van de drukvaten uitvoeren  

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

  • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Cico Kantoormeubelen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cico Kantoormeubelen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cico Kantoormeubelen BVBA. Laat een reactie achter voor Cico Kantoormeubelen BVBA. Cico Kantoormeubelen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cico Kantoormeubelen BVBA. Leave a respond for Cico Kantoormeubelen BVBA. Cico Kantoormeubelen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cico Kantoormeubelen BVBA op de google maps. Adres en contacten Cico Kantoormeubelen BVBA
Location of Cico Kantoormeubelen BVBA on the google maps. Address and contacts of Cico Kantoormeubelen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cico Kantoormeubelen BVBA Cico Kantoormeubelen BVBA: Bosmans D | Milo Schilderwerken | REVIMEX BVBA | Gemo Screen N.V. | Plastiques Obra S.A.

Other related companies as Cico Kantoormeubelen BVBA: Bosmans D | Milo Schilderwerken | REVIMEX BVBA | Gemo Screen N.V. | Plastiques Obra S.A.

Cico Kantoormeubelen BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Zandhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is Cico Kantoormeubelen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096954345. Het bedrijf Cico Kantoormeubelen BVBA bevindt zich op het adres: Melkerijweg 1,2240. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Cico Kantoormeubelen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cico Kantoormeubelen BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cico Kantoormeubelen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cico Kantoormeubelen BVBA, openstaande posities, locatie van Cico Kantoormeubelen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cico Kantoormeubelen BVBA is a company, that was registered 2012 in Zandhoven region, Belgium. Full name of company is Cico Kantoormeubelen BVBA, company assigned to the tax number BE01096954345. The company Cico Kantoormeubelen BVBA is located at the address: Melkerijweg 1,2240. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Cico Kantoormeubelen BVBA were not found.
The main activity of Cico Kantoormeubelen BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cico Kantoormeubelen BVBA is not available. You also can look at reviews of Cico Kantoormeubelen BVBA, open positions, location of Cico Kantoormeubelen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cico Kantoormeubelen BVBA, Zandhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cico Kantoormeubelen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cico Kantoormeubelen BVBA, Zandhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cico Kantoormeubelen BVBA, employees, financial statistics.