Bulo Kantoormeubelen NV

Contactgegevens Bulo Kantoormeubelen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bulo Kantoormeubelen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bulo Kantoormeubelen NV

Regio (region): MECHELEN, België

Adres (address): INDUSTRIEPARK MECHELEN-NOORD 6B,2800, België

Telefoon (phone): 02 512 99 18; 015 28 28 28 02 512 99 18; 015 28 28 28

Fax (fax): 02 512 21 09; 015 28 28 29 02 512 21 09; 015 28 28 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bulo Kantoormeubelen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bulo Kantoormeubelen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bulo Kantoormeubelen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bulo Kantoormeubelen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bulo Kantoormeubelen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bulo Kantoormeubelen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bulo Kantoormeubelen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bulo Kantoormeubelen NV
Products information Bulo Kantoormeubelen NV

BTW identificatienummer (tax): BE03658416748
Ondernemingsnummer: 2559509277
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 600,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bulo Kantoormeubelen NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bulo Kantoormeubelen NV
(Get full report from official database of BE for Bulo Kantoormeubelen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bulo Kantoormeubelen NV
Addition kinds of activities for Bulo Kantoormeubelen NV

354901. Tekenmachines | Drawing machinery
07210202. Spruit- en twigzaaddiensten | Sprout and twig seeding services
17420101. gipsplaten | Drywall
34929903. Slang- en buisleidingen en assemblage, hydraulisch / pneumatisch | Hose and tube fittings and assemblies, hydraulic/pneumatic
38739900. Horloges, horloges, horloges en onderdelen, nec | Watches, clocks, watchcases, and parts, nec
51370402. Caps en jurken | Caps and gowns

Werken bij Bulo Kantoormeubelen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bulo Kantoormeubelen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bulo Kantoormeubelen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bulo Kantoormeubelen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Orderpicker met reachtruckervaring (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als orderpicker (M/V) en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Dan is dit iets voor jou. Je werkt in het magazijn van een farmaceutisch distributiebedrijf in Bornem. Je staat op de verschillende werkposten in het magazijn. Je verwerkt de ontvangen goederen met behulp van de reachtruck. Je plaatst dozen op de band voor stockage. Je drukt bestellingen af via de computer en zet de dozen op paletten. Je controleert de bestellingen en wikkelt deze in per distributeur. Je werkt dagelijks van in daguren.

  • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: MANPOWER Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • jobstudent assistent landmeter (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: bvba landmeter-expert jo gosseye

    Type: Studentenjob

    assisteren van de landmeter op werven in Vlaanderen. wij zoeken mensen die gedurende gans het schooljaar en vakanties kunnen werken als jobstudent met interesse in bouw en landmeten. Het kunnen losse dagen in de week zijn, 1 dag per week of meerdere dagen.

  • Chauffeur CE Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Renewi, een groot, internationaal bedrijf, zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) met rijbewijs CE. Je vertrekt 's morgens vanuit de vestiging Kampenhout en werkt je opgemaakte routelijsten af (dagritten) Je bestuurt een vrachtwagen type trekker-oplegger. Je staat in voor het eerstelijnsonderhoud van het voertuig. TEWERKSTELLINGSPLAATS: Kampenhout

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

Zoek naar antwoorden van Bulo Kantoormeubelen NV in sociale netwerken
Look for responds of Bulo Kantoormeubelen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bulo Kantoormeubelen NV. Laat een reactie achter voor Bulo Kantoormeubelen NV. Bulo Kantoormeubelen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bulo Kantoormeubelen NV. Leave a respond for Bulo Kantoormeubelen NV. Bulo Kantoormeubelen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bulo Kantoormeubelen NV op de google maps. Adres en contacten Bulo Kantoormeubelen NV
Location of Bulo Kantoormeubelen NV on the google maps. Address and contacts of Bulo Kantoormeubelen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bulo Kantoormeubelen NV Bulo Kantoormeubelen NV: Stevie Gevelrenovatie | De Durme Reizen BVBA | EuralPack N.V. | Magnée - Enrobés S.A. | C.P.E. Hout BVBA

Other related companies as Bulo Kantoormeubelen NV: Stevie Gevelrenovatie | De Durme Reizen BVBA | EuralPack N.V. | Magnée - Enrobés S.A. | C.P.E. Hout BVBA

Bulo Kantoormeubelen NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio MECHELEN, België. De volledige naam van het bedrijf is Bulo Kantoormeubelen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03658416748. Het bedrijf Bulo Kantoormeubelen NV bevindt zich op het adres: INDUSTRIEPARK MECHELEN-NOORD 6B,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 600,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bulo Kantoormeubelen NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bulo Kantoormeubelen NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bulo Kantoormeubelen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bulo Kantoormeubelen NV, openstaande posities, locatie van Bulo Kantoormeubelen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bulo Kantoormeubelen NV is a company, that was registered 1994 in MECHELEN region, Belgium. Full name of company is Bulo Kantoormeubelen NV, company assigned to the tax number BE03658416748. The company Bulo Kantoormeubelen NV is located at the address: INDUSTRIEPARK MECHELEN-NOORD 6B,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 600,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bulo Kantoormeubelen NV were not found.
The main activity of Bulo Kantoormeubelen NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bulo Kantoormeubelen NV is not available. You also can look at reviews of Bulo Kantoormeubelen NV, open positions, location of Bulo Kantoormeubelen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bulo Kantoormeubelen NV, MECHELEN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bulo Kantoormeubelen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bulo Kantoormeubelen NV, MECHELEN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bulo Kantoormeubelen NV, employees, financial statistics.