BERHIN-MAGUIN SPRL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • BERHIN-MAGUIN SPRL
Private companiesFurniture and Fixtures • BERHIN-MAGUIN SPRL

Contactgegevens BERHIN-MAGUIN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERHIN-MAGUIN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERHIN-MAGUIN SPRL

Regio (region): Namur (Jambes), België

Adres (address): Avenue Prince de Liège 205,5100, België

Telefoon (phone): 081 31 05 10 081 31 05 10

Fax (fax): 081 31 05 19 081 31 05 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERHIN-MAGUIN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERHIN-MAGUIN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERHIN-MAGUIN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERHIN-MAGUIN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERHIN-MAGUIN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERHIN-MAGUIN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERHIN-MAGUIN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERHIN-MAGUIN SPRL
Products information BERHIN-MAGUIN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09041717529
Ondernemingsnummer: 9647888183
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BERHIN-MAGUIN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERHIN-MAGUIN SPRL
(Get full report from official database of BE for BERHIN-MAGUIN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERHIN-MAGUIN SPRL
Addition kinds of activities for BERHIN-MAGUIN SPRL

7532. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
20419904. Farina (behalve ontbijt eten) | Farina (except breakfast food)
28359902. Bloedderivaat diagnostische middelen | Blood derivative diagnostic agents
28699930. Tetraethyl lood | Tetraethyl lead
36790500. Elektronische schakelaars | Electronic switches
42120101. Diervervoer | Animal transport
62829902. Beleggingsadviesdienst | Investment advisory service
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government

Werken bij BERHIN-MAGUIN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERHIN-MAGUIN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERHIN-MAGUIN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERHIN-MAGUIN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

  • Planner/project-coördinator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Drongen (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen ,koken en het huis onderhouden.

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van BERHIN-MAGUIN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BERHIN-MAGUIN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERHIN-MAGUIN SPRL. Laat een reactie achter voor BERHIN-MAGUIN SPRL. BERHIN-MAGUIN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERHIN-MAGUIN SPRL. Leave a respond for BERHIN-MAGUIN SPRL. BERHIN-MAGUIN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERHIN-MAGUIN SPRL op de google maps. Adres en contacten BERHIN-MAGUIN SPRL
Location of BERHIN-MAGUIN SPRL on the google maps. Address and contacts of BERHIN-MAGUIN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BERHIN-MAGUIN SPRL BERHIN-MAGUIN SPRL: Watco Industrial Cleaning | Autovak NV | PROTEC ONE | Fayla Galerie | Demtre N.V.

Other related companies as BERHIN-MAGUIN SPRL: Watco Industrial Cleaning | Autovak NV | PROTEC ONE | Fayla Galerie | Demtre N.V.

BERHIN-MAGUIN SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Namur (Jambes), België. De volledige naam van het bedrijf is BERHIN-MAGUIN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09041717529. Het bedrijf BERHIN-MAGUIN SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Prince de Liège 205,5100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BERHIN-MAGUIN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERHIN-MAGUIN SPRL is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERHIN-MAGUIN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERHIN-MAGUIN SPRL, openstaande posities, locatie van BERHIN-MAGUIN SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BERHIN-MAGUIN SPRL is a company, that was registered 2014 in Namur (Jambes) region, Belgium. Full name of company is BERHIN-MAGUIN SPRL, company assigned to the tax number BE09041717529. The company BERHIN-MAGUIN SPRL is located at the address: Avenue Prince de Liège 205,5100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BERHIN-MAGUIN SPRL were not found.
The main activity of BERHIN-MAGUIN SPRL is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BERHIN-MAGUIN SPRL is not available. You also can look at reviews of BERHIN-MAGUIN SPRL, open positions, location of BERHIN-MAGUIN SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERHIN-MAGUIN SPRL, Namur (Jambes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERHIN-MAGUIN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERHIN-MAGUIN SPRL, Namur (Jambes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERHIN-MAGUIN SPRL, employees, financial statistics.