ATELIERS TECNIBO NV

Contactgegevens ATELIERS TECNIBO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIERS TECNIBO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIERS TECNIBO NV

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Lusambostraat 55,1190, België

Telefoon (phone): 02 332 20 60 02 332 20 60

Fax (fax): 02 332 22 99 02 332 22 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIERS TECNIBO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIERS TECNIBO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIERS TECNIBO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIERS TECNIBO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIERS TECNIBO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIERS TECNIBO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIERS TECNIBO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIERS TECNIBO NV
Products information ATELIERS TECNIBO NV

BTW identificatienummer (tax): BE01858306884
Ondernemingsnummer: 3139038085
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ATELIERS TECNIBO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIERS TECNIBO NV
(Get full report from official database of BE for ATELIERS TECNIBO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIERS TECNIBO NV
Addition kinds of activities for ATELIERS TECNIBO NV

029199. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
369499. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
14299906. Marmeren, verpletterd en gebroken-steengroeven | Marble, crushed and broken-quarrying
16290000. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
20229901. Imitatiekaas | Imitation cheese
49119901. Distributie, elektrische stroom | Distribution, electric power
75190000. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
89990306. Technisch schrijven | Technical writing

Werken bij ATELIERS TECNIBO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIERS TECNIBO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIERS TECNIBO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIERS TECNIBO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Avelgem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

Zoek naar antwoorden van ATELIERS TECNIBO NV in sociale netwerken
Look for responds of ATELIERS TECNIBO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIERS TECNIBO NV. Laat een reactie achter voor ATELIERS TECNIBO NV. ATELIERS TECNIBO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIERS TECNIBO NV. Leave a respond for ATELIERS TECNIBO NV. ATELIERS TECNIBO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIERS TECNIBO NV op de google maps. Adres en contacten ATELIERS TECNIBO NV
Location of ATELIERS TECNIBO NV on the google maps. Address and contacts of ATELIERS TECNIBO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIERS TECNIBO NV ATELIERS TECNIBO NV: Algemeen aannemingsbedrijf De Coninck NV | Haumont-Scholasse & Paques | Immo Van Eerdt & Cuypers | Frischer Congres SPRL | Fardis N.V.

Other related companies as ATELIERS TECNIBO NV: Algemeen aannemingsbedrijf De Coninck NV | Haumont-Scholasse & Paques | Immo Van Eerdt & Cuypers | Frischer Congres SPRL | Fardis N.V.

ATELIERS TECNIBO NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIERS TECNIBO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01858306884. Het bedrijf ATELIERS TECNIBO NV bevindt zich op het adres: Lusambostraat 55,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ATELIERS TECNIBO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIERS TECNIBO NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIERS TECNIBO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIERS TECNIBO NV, openstaande posities, locatie van ATELIERS TECNIBO NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATELIERS TECNIBO NV is a company, that was registered 2008 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is ATELIERS TECNIBO NV, company assigned to the tax number BE01858306884. The company ATELIERS TECNIBO NV is located at the address: Lusambostraat 55,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ATELIERS TECNIBO NV were not found.
The main activity of ATELIERS TECNIBO NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIERS TECNIBO NV is not available. You also can look at reviews of ATELIERS TECNIBO NV, open positions, location of ATELIERS TECNIBO NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIERS TECNIBO NV, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIERS TECNIBO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIERS TECNIBO NV, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIERS TECNIBO NV, employees, financial statistics.