BWOS Center SA

Contactgegevens BWOS Center SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BWOS Center SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BWOS Center SA

Regio (region): Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Adres (address): Chaussée Bara 68,1420, België

Telefoon (phone): 02 386 43 80 02 386 43 80

Fax (fax): 02 386 43 87 02 386 43 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BWOS Center SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BWOS Center SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BWOS Center SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BWOS Center SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BWOS Center SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BWOS Center SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BWOS Center SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BWOS Center SA
Products information BWOS Center SA

BTW identificatienummer (tax): BE04679595947
Ondernemingsnummer: 6839233398
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BWOS Center SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BWOS Center SA
(Get full report from official database of BE for BWOS Center SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BWOS Center SA
Addition kinds of activities for BWOS Center SA

545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
631101. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance
13829901. Luchtgeofysische verkenning, olie en gas | Aerial geophysical exploration, oil and gas
30690101. Zuurflessen, rubber | Acid bottles, rubber
35599940. Glas snijmachines | Glass cutting machinery
36470104. Flasher lichten, auto | Flasher lights, automotive
41119903. Monorails, regelmatige route: behalve amusement en schilderachtig | Monorails, regular route: except amusement and scenic
72990000. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
83220103. Seniorencentrum of vereniging | Senior citizens' center or association
91210404. Wetgevende instanties, lokale overheid | Legislative bodies, local government

Werken bij BWOS Center SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BWOS Center SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BWOS Center SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BWOS Center SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

  • Tijdelijk technisch administratief bediende (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor de administratieve opvolging, magazijnbeheer en ondersteuning van technische dienst. Je takenpakket bestaat uit: het magazijn van de technische dienst beheren artikels aan in het software pakket maken technische goederen aankopen offertes aan vragen en opvolgen bestellingen plaatsen en levertijden opvolgen het softwarepakket up to date houden

  • Productiemedewerker (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Bediende orderinput (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van BWOS Center SA in sociale netwerken
Look for responds of BWOS Center SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BWOS Center SA. Laat een reactie achter voor BWOS Center SA. BWOS Center SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BWOS Center SA. Leave a respond for BWOS Center SA. BWOS Center SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BWOS Center SA op de google maps. Adres en contacten BWOS Center SA
Location of BWOS Center SA on the google maps. Address and contacts of BWOS Center SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BWOS Center SA BWOS Center SA: Huyzentruyt Groep | BARROIS & Zoon (CORDERIE) | Van Doninck & Co BVBA | Better Print | L'Atelier 2000 A.S.B.L.

Other related companies as BWOS Center SA: Huyzentruyt Groep | BARROIS & Zoon (CORDERIE) | Van Doninck & Co BVBA | Better Print | L'Atelier 2000 A.S.B.L.

BWOS Center SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België. De volledige naam van het bedrijf is BWOS Center SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04679595947. Het bedrijf BWOS Center SA bevindt zich op het adres: Chaussée Bara 68,1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BWOS Center SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BWOS Center SA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BWOS Center SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BWOS Center SA, openstaande posities, locatie van BWOS Center SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BWOS Center SA is a company, that was registered 2013 in Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud) region, Belgium. Full name of company is BWOS Center SA, company assigned to the tax number BE04679595947. The company BWOS Center SA is located at the address: Chaussée Bara 68,1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 505,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BWOS Center SA were not found.
The main activity of BWOS Center SA is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BWOS Center SA is not available. You also can look at reviews of BWOS Center SA, open positions, location of BWOS Center SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BWOS Center SA, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BWOS Center SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BWOS Center SA, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BWOS Center SA, employees, financial statistics.