Marie-Claude Delvigne

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Marie-Claude Delvigne
Private companiesMetal Mining • Marie-Claude Delvigne

Contactgegevens Marie-Claude Delvigne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marie-Claude Delvigne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marie-Claude Delvigne

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Boulevard Audent 15,6000, België

Telefoon (phone): +32 (65) 548-22-10 +32 (65) 548-22-10

Fax (fax): +32 (67) 600-67-20 +32 (67) 600-67-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marie-Claude Delvigne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marie-Claude Delvigne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marie-Claude Delvigne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marie-Claude Delvigne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marie-Claude Delvigne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marie-Claude Delvigne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marie-Claude Delvigne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marie-Claude Delvigne
Products information Marie-Claude Delvigne

BTW identificatienummer (tax): BE01851440429
Ondernemingsnummer: 3359588623
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Marie-Claude Delvigne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marie-Claude Delvigne
(Get full report from official database of BE for Marie-Claude Delvigne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marie-Claude Delvigne
Addition kinds of activities for Marie-Claude Delvigne

22111107. Eend, katoen | Duck, cotton
22111108. Frise, katoen | Frieze, cotton
24490203. Hot tubs, hout | Hot tubs, wood
33120902. Wielen, locomotief en auto: ijzer en staal | Wheels, locomotive and car: iron and steel
40119903. Stoomrails | Steam railroads
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations

Werken bij Marie-Claude Delvigne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marie-Claude Delvigne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marie-Claude Delvigne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marie-Claude Delvigne. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIAVERA

    Type: Studentenjob

    The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

  • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

    Type: Vaste Job

    De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van Marie-Claude Delvigne in sociale netwerken
Look for responds of Marie-Claude Delvigne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marie-Claude Delvigne. Laat een reactie achter voor Marie-Claude Delvigne. Marie-Claude Delvigne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marie-Claude Delvigne. Leave a respond for Marie-Claude Delvigne. Marie-Claude Delvigne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marie-Claude Delvigne op de google maps. Adres en contacten Marie-Claude Delvigne
Location of Marie-Claude Delvigne on the google maps. Address and contacts of Marie-Claude Delvigne

Andere gerelateerde bedrijven als come Marie-Claude Delvigne Marie-Claude Delvigne: ALGEMENE BOUWWERKEN E.D.S. | Tassignon P BVBA | Heilig Hart Rust- en Verzorgingstehuis te Grimbergen | INTERNATIONAL EUROPE | Cepa

Other related companies as Marie-Claude Delvigne: ALGEMENE BOUWWERKEN E.D.S. | Tassignon P BVBA | Heilig Hart Rust- en Verzorgingstehuis te Grimbergen | INTERNATIONAL EUROPE | Cepa

Marie-Claude Delvigne is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is Marie-Claude Delvigne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01851440429. Het bedrijf Marie-Claude Delvigne bevindt zich op het adres: Boulevard Audent 15,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 588,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Marie-Claude Delvigne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marie-Claude Delvigne is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marie-Claude Delvigne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marie-Claude Delvigne, openstaande posities, locatie van Marie-Claude Delvigne op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Marie-Claude Delvigne is a company, that was registered 1985 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is Marie-Claude Delvigne, company assigned to the tax number BE01851440429. The company Marie-Claude Delvigne is located at the address: Boulevard Audent 15,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 588,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Marie-Claude Delvigne were not found.
The main activity of Marie-Claude Delvigne is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Marie-Claude Delvigne is not available. You also can look at reviews of Marie-Claude Delvigne, open positions, location of Marie-Claude Delvigne on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marie-Claude Delvigne, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marie-Claude Delvigne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marie-Claude Delvigne, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marie-Claude Delvigne, employees, financial statistics.