NOVOFERM INDUSTRIE

Contactgegevens NOVOFERM INDUSTRIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOVOFERM INDUSTRIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOVOFERM INDUSTRIE

Regio (region): Borsbeek, België

Adres (address): de Robianostraat 118 Bus 3,2150, België

Telefoon (phone): 03 366 46 66 03 366 46 66

Fax (fax): 03 366 47 77 03 366 47 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOVOFERM INDUSTRIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOVOFERM INDUSTRIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOVOFERM INDUSTRIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOVOFERM INDUSTRIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOVOFERM INDUSTRIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOVOFERM INDUSTRIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOVOFERM INDUSTRIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOVOFERM INDUSTRIE
Products information NOVOFERM INDUSTRIE

BTW identificatienummer (tax): BE09311157226
Ondernemingsnummer: 1353485107
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in NOVOFERM INDUSTRIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOVOFERM INDUSTRIE
(Get full report from official database of BE for NOVOFERM INDUSTRIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOVOFERM INDUSTRIE
Addition kinds of activities for NOVOFERM INDUSTRIE

222101. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
26210101. Reinigingspapier | Cleansing paper
27960203. Stalen lijngravering, voor de drukkerij | Steel line engraving, for the printing trade
30890607. Vezel, gevulkaniseerd | Fiber, vulcanized
87320103. Bedrijfsonderzoeksdienst | Business research service

Werken bij NOVOFERM INDUSTRIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOVOFERM INDUSTRIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOVOFERM INDUSTRIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOVOFERM INDUSTRIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • Productie operator in de chemie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met een vestiging te Beveren Zijn we op zoek naar een productie operator in de chemie (m/v) - Heb jij ervaring als operator ? - Wil jij graag in een volcontinue shift werken? - Ben jij niet bang je handen vuil te maken? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Je wordt ingezet als productieoperator voor het opvolgen van het maalproces van de glasvezel. Je staat hiervoor aan de luchtstraalmolen. Je volgt het maalproces op, wat betekent dat je de luchtstraalmolen opstart, afstelt en stopt en eventuele storingen opvolgt. Het is ook mogelijk dat je ingezet wordt als spinner. Dit takenpakket bestaat uit het aanspinnen van de glasvezels. Dit is een uitvoerende en handmatige job. Je werkt in het glasvezelteam nauw samen met collega’s.

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Huishoudhulp regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • Werkstudenten Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Je gaat broodjes leveren bij onze klanten. Als er geen bestellingen zijn, help je mee in de zaak (opdienen, afwassen, opruimen, frigo bijvullen,...).

  • Werfleider (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

Zoek naar antwoorden van NOVOFERM INDUSTRIE in sociale netwerken
Look for responds of NOVOFERM INDUSTRIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOVOFERM INDUSTRIE. Laat een reactie achter voor NOVOFERM INDUSTRIE. NOVOFERM INDUSTRIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOVOFERM INDUSTRIE. Leave a respond for NOVOFERM INDUSTRIE. NOVOFERM INDUSTRIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOVOFERM INDUSTRIE op de google maps. Adres en contacten NOVOFERM INDUSTRIE
Location of NOVOFERM INDUSTRIE on the google maps. Address and contacts of NOVOFERM INDUSTRIE

Andere gerelateerde bedrijven als come NOVOFERM INDUSTRIE NOVOFERM INDUSTRIE: Discobar Roulez | Casteau Resort Hotel | Stef Van Den Bleeken | Lead'air internationale S.A | RFM Mécaniques S.P.R.L.

Other related companies as NOVOFERM INDUSTRIE: Discobar Roulez | Casteau Resort Hotel | Stef Van Den Bleeken | Lead'air internationale S.A | RFM Mécaniques S.P.R.L.

NOVOFERM INDUSTRIE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Borsbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is NOVOFERM INDUSTRIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09311157226. Het bedrijf NOVOFERM INDUSTRIE bevindt zich op het adres: de Robianostraat 118 Bus 3,2150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in NOVOFERM INDUSTRIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOVOFERM INDUSTRIE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOVOFERM INDUSTRIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOVOFERM INDUSTRIE, openstaande posities, locatie van NOVOFERM INDUSTRIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NOVOFERM INDUSTRIE is a company, that was registered 1987 in Borsbeek region, Belgium. Full name of company is NOVOFERM INDUSTRIE, company assigned to the tax number BE09311157226. The company NOVOFERM INDUSTRIE is located at the address: de Robianostraat 118 Bus 3,2150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in NOVOFERM INDUSTRIE were not found.
The main activity of NOVOFERM INDUSTRIE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NOVOFERM INDUSTRIE is not available. You also can look at reviews of NOVOFERM INDUSTRIE, open positions, location of NOVOFERM INDUSTRIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOVOFERM INDUSTRIE, Borsbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOVOFERM INDUSTRIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOVOFERM INDUSTRIE, Borsbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOVOFERM INDUSTRIE, employees, financial statistics.