AZUR CONFORT SA

Contactgegevens AZUR CONFORT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AZUR CONFORT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AZUR CONFORT SA

Regio (region): ASSESSE, België

Adres (address): ZONE INDUSTRIELLE,5330, België

Telefoon (phone): 083 65 66 96; 0800 139 72; 0476 45 07 10 083 65 66 96; 0800 139 72; 0476 45 07 10

Fax (fax): 083 65 66 98 083 65 66 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AZUR CONFORT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AZUR CONFORT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AZUR CONFORT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AZUR CONFORT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AZUR CONFORT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AZUR CONFORT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AZUR CONFORT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AZUR CONFORT SA
Products information AZUR CONFORT SA

BTW identificatienummer (tax): BE08860443115
Ondernemingsnummer: 2870422363
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AZUR CONFORT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AZUR CONFORT SA
(Get full report from official database of BE for AZUR CONFORT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AZUR CONFORT SA
Addition kinds of activities for AZUR CONFORT SA

495900. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
23290304. Hockey uniformen: mannen, jongeren en jongens | Hockey uniforms: men's, youths', and boys'
28190701. Calciumcarbide | Calcium carbide
34829908. Shot, staal (munitie) | Shot, steel (ammunition)
36489909. Ultraviolette lampinrichtingen | Ultraviolet lamp fixtures

Werken bij AZUR CONFORT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AZUR CONFORT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AZUR CONFORT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AZUR CONFORT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSERS (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

    Type: Vaste Job

    Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van AZUR CONFORT SA in sociale netwerken
Look for responds of AZUR CONFORT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AZUR CONFORT SA. Laat een reactie achter voor AZUR CONFORT SA. AZUR CONFORT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AZUR CONFORT SA. Leave a respond for AZUR CONFORT SA. AZUR CONFORT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AZUR CONFORT SA op de google maps. Adres en contacten AZUR CONFORT SA
Location of AZUR CONFORT SA on the google maps. Address and contacts of AZUR CONFORT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AZUR CONFORT SA AZUR CONFORT SA: B & J Création et Informatique | Simonis Plastic SA | Copper & Co NV | Hari Kumar | IDEAS

Other related companies as AZUR CONFORT SA: B & J Création et Informatique | Simonis Plastic SA | Copper & Co NV | Hari Kumar | IDEAS

AZUR CONFORT SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio ASSESSE, België. De volledige naam van het bedrijf is AZUR CONFORT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08860443115. Het bedrijf AZUR CONFORT SA bevindt zich op het adres: ZONE INDUSTRIELLE,5330. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AZUR CONFORT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AZUR CONFORT SA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AZUR CONFORT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AZUR CONFORT SA, openstaande posities, locatie van AZUR CONFORT SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AZUR CONFORT SA is a company, that was registered 2001 in ASSESSE region, Belgium. Full name of company is AZUR CONFORT SA, company assigned to the tax number BE08860443115. The company AZUR CONFORT SA is located at the address: ZONE INDUSTRIELLE,5330. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AZUR CONFORT SA were not found.
The main activity of AZUR CONFORT SA is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AZUR CONFORT SA is not available. You also can look at reviews of AZUR CONFORT SA, open positions, location of AZUR CONFORT SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AZUR CONFORT SA, ASSESSE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AZUR CONFORT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AZUR CONFORT SA, ASSESSE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AZUR CONFORT SA, employees, financial statistics.