Aveco BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • Aveco BVBA
Private companiesForestry • Aveco BVBA

Contactgegevens Aveco BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aveco BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aveco BVBA

Regio (region): Wevelgem, België

Adres (address): Handboogstraat 41,8560, België

Telefoon (phone): 056 42 08 83 056 42 08 83

Fax (fax): 056 42 58 35 056 42 58 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aveco BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aveco BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aveco BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aveco BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aveco BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aveco BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aveco BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aveco BVBA
Products information Aveco BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07959564208
Ondernemingsnummer: 3006652832
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aveco BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aveco BVBA
(Get full report from official database of BE for Aveco BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aveco BVBA
Addition kinds of activities for Aveco BVBA

16290113. Waterweg constructie | Waterway construction
32749903. Gehydrateerde kalk | Hydrated lime
36130104. Tijdschakelaars, elektrische schakelapparaten | Time switches, electrical switchgear apparatus
36749906. Moleculaire apparaten, vaste toestand | Molecular devices, solid state
50840801. Transportsystemen | Conveyor systems
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad

Werken bij Aveco BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aveco BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aveco BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aveco BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Zelzate (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van Aveco BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Aveco BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aveco BVBA. Laat een reactie achter voor Aveco BVBA. Aveco BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aveco BVBA. Leave a respond for Aveco BVBA. Aveco BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aveco BVBA op de google maps. Adres en contacten Aveco BVBA
Location of Aveco BVBA on the google maps. Address and contacts of Aveco BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aveco BVBA Aveco BVBA: APEM SA | DEVISTA sa-nv SA | Claude Bernard SA | Mentrako NV | EXIMIN

Other related companies as Aveco BVBA: APEM SA | DEVISTA sa-nv SA | Claude Bernard SA | Mentrako NV | EXIMIN

Aveco BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Wevelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Aveco BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07959564208. Het bedrijf Aveco BVBA bevindt zich op het adres: Handboogstraat 41,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aveco BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aveco BVBA is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aveco BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aveco BVBA, openstaande posities, locatie van Aveco BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aveco BVBA is a company, that was registered 1992 in Wevelgem region, Belgium. Full name of company is Aveco BVBA, company assigned to the tax number BE07959564208. The company Aveco BVBA is located at the address: Handboogstraat 41,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aveco BVBA were not found.
The main activity of Aveco BVBA is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aveco BVBA is not available. You also can look at reviews of Aveco BVBA, open positions, location of Aveco BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aveco BVBA, Wevelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aveco BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aveco BVBA, Wevelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aveco BVBA, employees, financial statistics.