'T SOETE DAL BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • 'T SOETE DAL BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • 'T SOETE DAL BVBA

Contactgegevens 'T SOETE DAL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T SOETE DAL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T SOETE DAL BVBA

Regio (region): Zutendaal, België

Adres (address): Molenblookstraat 64,3690, België

Telefoon (phone): 089 61 18 11 089 61 18 11

Fax (fax): 089 61 17 96 089 61 17 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T SOETE DAL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T SOETE DAL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T SOETE DAL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T SOETE DAL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T SOETE DAL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T SOETE DAL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T SOETE DAL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T SOETE DAL BVBA
Products information 'T SOETE DAL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03975097656
Ondernemingsnummer: 6067718505
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in 'T SOETE DAL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T SOETE DAL BVBA
(Get full report from official database of BE for 'T SOETE DAL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T SOETE DAL BVBA
Addition kinds of activities for 'T SOETE DAL BVBA

20450112. Pizza mengsels: van gekochte bloem | Pizza mixes: from purchased flour
24119902. Laatste blokken, hout: gekapt of gescheurd | Last blocks, wood: hewn or riven
28190913. Mangandioxide poeder, synthetisch | Manganese dioxide powder, synthetic
29510202. Kooldraad-plaveiselmaterialen (niet van raffinaderijen) | Coal tar paving materials (not from refineries)
86610201. Klooster | Convent

Werken bij 'T SOETE DAL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T SOETE DAL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T SOETE DAL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T SOETE DAL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van 'T SOETE DAL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of 'T SOETE DAL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T SOETE DAL BVBA. Laat een reactie achter voor 'T SOETE DAL BVBA. 'T SOETE DAL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T SOETE DAL BVBA. Leave a respond for 'T SOETE DAL BVBA. 'T SOETE DAL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T SOETE DAL BVBA op de google maps. Adres en contacten 'T SOETE DAL BVBA
Location of 'T SOETE DAL BVBA on the google maps. Address and contacts of 'T SOETE DAL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T SOETE DAL BVBA 'T SOETE DAL BVBA: Belgian Button Company | Blackbaby | AIR COMPACT NV | Corck-Styling BVBA | Radonjic Stphane

Other related companies as 'T SOETE DAL BVBA: Belgian Button Company | Blackbaby | AIR COMPACT NV | Corck-Styling BVBA | Radonjic Stphane

'T SOETE DAL BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Zutendaal, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T SOETE DAL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03975097656. Het bedrijf 'T SOETE DAL BVBA bevindt zich op het adres: Molenblookstraat 64,3690. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in 'T SOETE DAL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T SOETE DAL BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T SOETE DAL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T SOETE DAL BVBA, openstaande posities, locatie van 'T SOETE DAL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

'T SOETE DAL BVBA is a company, that was registered 1993 in Zutendaal region, Belgium. Full name of company is 'T SOETE DAL BVBA, company assigned to the tax number BE03975097656. The company 'T SOETE DAL BVBA is located at the address: Molenblookstraat 64,3690. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in 'T SOETE DAL BVBA were not found.
The main activity of 'T SOETE DAL BVBA is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T SOETE DAL BVBA is not available. You also can look at reviews of 'T SOETE DAL BVBA, open positions, location of 'T SOETE DAL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T SOETE DAL BVBA, Zutendaal: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T SOETE DAL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T SOETE DAL BVBA, Zutendaal: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T SOETE DAL BVBA, employees, financial statistics.