TRA'Montagne SPRL

Contactgegevens TRA'Montagne SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRA'Montagne SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRA'Montagne SPRL

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Place Wiertz 18,5000, België

Telefoon (phone): 081 74 82 50 081 74 82 50

Fax (fax): 081 74 82 50 081 74 82 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRA'Montagne SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRA'Montagne SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRA'Montagne SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRA'Montagne SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRA'Montagne SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRA'Montagne SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRA'Montagne SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRA'Montagne SPRL
Products information TRA'Montagne SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01119201660
Ondernemingsnummer: 4919097900
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in TRA'Montagne SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRA'Montagne SPRL
(Get full report from official database of BE for TRA'Montagne SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRA'Montagne SPRL
Addition kinds of activities for TRA'Montagne SPRL

244101. Dozen, hout | Boxes, wood
267600. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
336601. Bussen en lagers | Bushings and bearings
355600. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
21319902. Roken tabak | Smoking tobacco
51220305. Bloed plasma | Blood plasma

Werken bij TRA'Montagne SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRA'Montagne SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRA'Montagne SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRA'Montagne SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

  • Internal sales medewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • Dakwerker (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ervaren dakwerkers gezocht m/v je doet dakschrijnwerken en hebt ervaring met leien daken

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van TRA'Montagne SPRL in sociale netwerken
Look for responds of TRA'Montagne SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRA'Montagne SPRL. Laat een reactie achter voor TRA'Montagne SPRL. TRA'Montagne SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRA'Montagne SPRL. Leave a respond for TRA'Montagne SPRL. TRA'Montagne SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRA'Montagne SPRL op de google maps. Adres en contacten TRA'Montagne SPRL
Location of TRA'Montagne SPRL on the google maps. Address and contacts of TRA'Montagne SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRA'Montagne SPRL TRA'Montagne SPRL: B.V.S. | DELMOTTE PHOTO CINE SPRL | Devocom NV | KARTONNAGE LEFEVERE-BEEL NV | Delaval N.V.

Other related companies as TRA'Montagne SPRL: B.V.S. | DELMOTTE PHOTO CINE SPRL | Devocom NV | KARTONNAGE LEFEVERE-BEEL NV | Delaval N.V.

TRA'Montagne SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is TRA'Montagne SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01119201660. Het bedrijf TRA'Montagne SPRL bevindt zich op het adres: Place Wiertz 18,5000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 143,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in TRA'Montagne SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRA'Montagne SPRL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRA'Montagne SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRA'Montagne SPRL, openstaande posities, locatie van TRA'Montagne SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRA'Montagne SPRL is a company, that was registered 2010 in Namur region, Belgium. Full name of company is TRA'Montagne SPRL, company assigned to the tax number BE01119201660. The company TRA'Montagne SPRL is located at the address: Place Wiertz 18,5000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 143,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in TRA'Montagne SPRL were not found.
The main activity of TRA'Montagne SPRL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRA'Montagne SPRL is not available. You also can look at reviews of TRA'Montagne SPRL, open positions, location of TRA'Montagne SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRA'Montagne SPRL, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRA'Montagne SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRA'Montagne SPRL, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRA'Montagne SPRL, employees, financial statistics.