Seeonee SPRL

Contactgegevens Seeonee SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seeonee SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seeonee SPRL

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België

Adres (address): Chaussée de la Croix 56,1340, België

Telefoon (phone): 010 41 25 74 010 41 25 74

Fax (fax): 010 41 25 74 010 41 25 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seeonee SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seeonee SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seeonee SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seeonee SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seeonee SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seeonee SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seeonee SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seeonee SPRL
Products information Seeonee SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03226928710
Ondernemingsnummer: 1658905029
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 166,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Seeonee SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seeonee SPRL
(Get full report from official database of BE for Seeonee SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seeonee SPRL
Addition kinds of activities for Seeonee SPRL

25999901. Boards: planning, display, notice | Boards: planning, display, notice
28990205. Rode olie (oliezuur) | Red oil (oleic acid)
32310107. Nieuwigheden, glas: fruit, gebladerte, bloemen, dieren, enz. | Novelties, glass: fruit, foliage, flowers, animals, etc.
48130200. Online dienstverleners | Online service providers
62890102. Royalty eigendommen beschermende verenigingen | Royalty owners protective associations

Werken bij Seeonee SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seeonee SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seeonee SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seeonee SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP JETTE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

  • DAKWERKER (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

Zoek naar antwoorden van Seeonee SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Seeonee SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seeonee SPRL. Laat een reactie achter voor Seeonee SPRL. Seeonee SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seeonee SPRL. Leave a respond for Seeonee SPRL. Seeonee SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seeonee SPRL op de google maps. Adres en contacten Seeonee SPRL
Location of Seeonee SPRL on the google maps. Address and contacts of Seeonee SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Seeonee SPRL Seeonee SPRL: Mortelé Nathalie | Bullman chez SCA Providence 17 Gestion | Association Royale | Odyssee Productions BVBA | Rencco S.A.

Other related companies as Seeonee SPRL: Mortelé Nathalie | Bullman chez SCA Providence 17 Gestion | Association Royale | Odyssee Productions BVBA | Rencco S.A.

Seeonee SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België. De volledige naam van het bedrijf is Seeonee SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03226928710. Het bedrijf Seeonee SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de la Croix 56,1340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 166,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Seeonee SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seeonee SPRL is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seeonee SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seeonee SPRL, openstaande posities, locatie van Seeonee SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Seeonee SPRL is a company, that was registered 2010 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies) region, Belgium. Full name of company is Seeonee SPRL, company assigned to the tax number BE03226928710. The company Seeonee SPRL is located at the address: Chaussée de la Croix 56,1340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 166,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Seeonee SPRL were not found.
The main activity of Seeonee SPRL is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Seeonee SPRL is not available. You also can look at reviews of Seeonee SPRL, open positions, location of Seeonee SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seeonee SPRL, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seeonee SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seeonee SPRL, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seeonee SPRL, employees, financial statistics.