Lust & Partners

Contactgegevens Lust & Partners: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lust & Partners: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lust & Partners

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Burggraaf de Nieulantlaan 14,8200, België

Telefoon (phone): 050 38 98 36 050 38 98 36

Fax (fax): 050 38 94 34 050 38 94 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lust & Partners: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lust & Partners"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lust & Partners"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lust & Partners, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lust & Partners. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lust & Partners, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lust & Partners. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lust & Partners
Products information Lust & Partners

BTW identificatienummer (tax): BE09945892333
Ondernemingsnummer: 1125793457
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 626,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Lust & Partners zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lust & Partners
(Get full report from official database of BE for Lust & Partners)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lust & Partners
Addition kinds of activities for Lust & Partners

353101. Bosbouwgerelateerde apparatuur | Forestry related equipment
598999. Brandstofhandelaars, nec, nec | Fuel dealers, nec, nec
20329903. Puddingen, behalve vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Puddings, except meat: packaged in cans, jars, etc.
24991401. Gavels, hout | Gavels, wood
28650111. Kleurstoffen: azine, azo, aziëzuur | Dyes: azine, azo, azoic
42269902. Document- en kantoorrecords opslag | Document and office records storage
50920101. Hobbyartikelen | Hobby goods
51530204. Soja bonen | Soybeans

Werken bij Lust & Partners: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lust & Partners: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lust & Partners. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lust & Partners. Looking for open vacancies in other companies

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Chauffeur CE (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur CE voor een bedrijf regio Oostende. Je vervoert voornamelijk grondstoffen zoals asfalt, puin en granulaten. Je vertrekt steeds vanuit het depot

  • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

    Regio: WESTMEERBEEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Treasury Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

  • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van Lust & Partners in sociale netwerken
Look for responds of Lust & Partners in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lust & Partners. Laat een reactie achter voor Lust & Partners. Lust & Partners bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lust & Partners. Leave a respond for Lust & Partners. Lust & Partners on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lust & Partners op de google maps. Adres en contacten Lust & Partners
Location of Lust & Partners on the google maps. Address and contacts of Lust & Partners

Andere gerelateerde bedrijven als come Lust & Partners Lust & Partners: Goodwill Karting NV | Houthandel Verhelle N.V. | Alcopa nv | M. Mercier | delvax

Other related companies as Lust & Partners: Goodwill Karting NV | Houthandel Verhelle N.V. | Alcopa nv | M. Mercier | delvax

Lust & Partners is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is Lust & Partners, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09945892333. Het bedrijf Lust & Partners bevindt zich op het adres: Burggraaf de Nieulantlaan 14,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 626,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Lust & Partners zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lust & Partners is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lust & Partners is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lust & Partners, openstaande posities, locatie van Lust & Partners op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lust & Partners is a company, that was registered 2018 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is Lust & Partners, company assigned to the tax number BE09945892333. The company Lust & Partners is located at the address: Burggraaf de Nieulantlaan 14,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 626,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Lust & Partners were not found.
The main activity of Lust & Partners is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lust & Partners is not available. You also can look at reviews of Lust & Partners, open positions, location of Lust & Partners on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lust & Partners, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lust & Partners, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lust & Partners, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lust & Partners, employees, financial statistics.