C C I Luxembourg Belge

Contactgegevens C C I Luxembourg Belge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C C I Luxembourg Belge: address, phone, fax, email, website, opening hours

C C I Luxembourg Belge

Regio (region): Libramont-Chevigny (Libramont), België

Adres (address): Grand'Rue 1,6800, België

Telefoon (phone): 061 29 30 40 061 29 30 40

Fax (fax): 061 29 30 69 061 29 30 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C C I Luxembourg Belge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C C I Luxembourg Belge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C C I Luxembourg Belge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C C I Luxembourg Belge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C C I Luxembourg Belge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C C I Luxembourg Belge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C C I Luxembourg Belge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C C I Luxembourg Belge
Products information C C I Luxembourg Belge

BTW identificatienummer (tax): BE08332824707
Ondernemingsnummer: 5057525634
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in C C I Luxembourg Belge zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C C I Luxembourg Belge
(Get full report from official database of BE for C C I Luxembourg Belge)

Aanvulling soorten activiteiten voor C C I Luxembourg Belge
Addition kinds of activities for C C I Luxembourg Belge

109900. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
531199. Warenhuizen, nec | Department stores, nec
28239905. Rayon vezels, stro, stroken en garen | Rayon fibers, straw, strips and yarn
33139900. Electrometallurgische producten, nec | Electrometallurgical products, nec
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control

Werken bij C C I Luxembourg Belge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C C I Luxembourg Belge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C C I Luxembourg Belge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C C I Luxembourg Belge. Looking for open vacancies in other companies

  • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Bediende dienst na verkoop | Voltijds | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een bediende dienst na verkoop. In deze functie zal je instaan voor de klanten zowel fysiek als telefonisch te woord te staan voor alles wat na de aankoop van een wagen kan plaatsvinden. Je taken; onderhoud plannen; bestellen van onderdelen, accessoires, ... klantendossiers up-to-date houden; werkplanningen opmaken; verkoop van diensten en accessoires; facturatie; onthaal klanten, hun vraag achterhalen en indien nodig doorverwijzen

  • poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • DRINGEND: Exclusieve Huishoudhulp te Lembeke (M/V), 10u/week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Lembeke zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 10u/week bij dit gezin, op maandag en vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van C C I Luxembourg Belge in sociale netwerken
Look for responds of C C I Luxembourg Belge in social networks

Lees alle opmerkingen voor C C I Luxembourg Belge. Laat een reactie achter voor C C I Luxembourg Belge. C C I Luxembourg Belge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C C I Luxembourg Belge. Leave a respond for C C I Luxembourg Belge. C C I Luxembourg Belge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C C I Luxembourg Belge op de google maps. Adres en contacten C C I Luxembourg Belge
Location of C C I Luxembourg Belge on the google maps. Address and contacts of C C I Luxembourg Belge

Andere gerelateerde bedrijven als come C C I Luxembourg Belge C C I Luxembourg Belge: HAIRONVIL-METALPROFIL | Geerts & Kinderen BVBA | GS In Press | Avamoplast N.V. | NELISSE

Other related companies as C C I Luxembourg Belge: HAIRONVIL-METALPROFIL | Geerts & Kinderen BVBA | GS In Press | Avamoplast N.V. | NELISSE

C C I Luxembourg Belge is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Libramont-Chevigny (Libramont), België. De volledige naam van het bedrijf is C C I Luxembourg Belge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08332824707. Het bedrijf C C I Luxembourg Belge bevindt zich op het adres: Grand'Rue 1,6800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 494,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in C C I Luxembourg Belge zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C C I Luxembourg Belge is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C C I Luxembourg Belge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C C I Luxembourg Belge, openstaande posities, locatie van C C I Luxembourg Belge op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C C I Luxembourg Belge is a company, that was registered 2002 in Libramont-Chevigny (Libramont) region, Belgium. Full name of company is C C I Luxembourg Belge, company assigned to the tax number BE08332824707. The company C C I Luxembourg Belge is located at the address: Grand'Rue 1,6800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 494,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in C C I Luxembourg Belge were not found.
The main activity of C C I Luxembourg Belge is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C C I Luxembourg Belge is not available. You also can look at reviews of C C I Luxembourg Belge, open positions, location of C C I Luxembourg Belge on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C C I Luxembourg Belge, Libramont-Chevigny (Libramont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C C I Luxembourg Belge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C C I Luxembourg Belge, Libramont-Chevigny (Libramont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C C I Luxembourg Belge, employees, financial statistics.