Calendriers Verdoodt SA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Calendriers Verdoodt SA
Private companiesCommunications • Calendriers Verdoodt SA

Contactgegevens Calendriers Verdoodt SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Calendriers Verdoodt SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Calendriers Verdoodt SA

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Portaelsstraat 26,1030, België

Telefoon (phone): 02 215 08 67 02 215 08 67

Fax (fax): 02 245 34 61 02 245 34 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Calendriers Verdoodt SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Calendriers Verdoodt SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Calendriers Verdoodt SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Calendriers Verdoodt SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Calendriers Verdoodt SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Calendriers Verdoodt SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Calendriers Verdoodt SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Calendriers Verdoodt SA
Products information Calendriers Verdoodt SA

BTW identificatienummer (tax): BE05461273193
Ondernemingsnummer: 5491760253
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Calendriers Verdoodt SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Calendriers Verdoodt SA
(Get full report from official database of BE for Calendriers Verdoodt SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Calendriers Verdoodt SA
Addition kinds of activities for Calendriers Verdoodt SA

3825. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
504900. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
20910310. Vis, uitgehard, NSK | Fish, cured, nsk
27969900. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
38420502. Verband, chirurgisch | Dressings, surgical
40139901. Riemlijn spoorwegen | Belt line railroads
49590100. Onderhoud van wegen, luchthavens en parkeerplaatsen | Road, airport, and parking lot maintenance services
59990900. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies

Werken bij Calendriers Verdoodt SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Calendriers Verdoodt SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Calendriers Verdoodt SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Calendriers Verdoodt SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • HUISHOUDHULP REGIO VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste en ervaren huishoudhulp. Ben jij een positief ingestelde, klantvriendelijke, stipte en discrete persoon, die bovenal heel graag en netjes poetst en beschik je over eigen vervoer? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Ervaring is een pluspunt maar geen must!

  • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

  • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een Consultant. Je interpreteert en analyseert verschillende pensioenplannen waaronder collectieve groeps- en hospitalisatieplannen en persoonsgebonden risico\\\'s. Als consultant adviseer je vrije beroepers, boekhouders, accountants , zelfstandige bedrijfsleiders en hun ondernemingen. Je krijgt de kans om een opleiding ervaring op te doen op de backoffice afdeling bij verzekeringsmaatschappijen tak leven of op pensioenafdelingen van KMO\\\'s of multinationals. De bedrijven liggen steeds in de omgeving van een station en zijn goed te bereiken via het openbaar vervoer.

  • Logopedist (dringend!) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaatwaar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

Zoek naar antwoorden van Calendriers Verdoodt SA in sociale netwerken
Look for responds of Calendriers Verdoodt SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Calendriers Verdoodt SA. Laat een reactie achter voor Calendriers Verdoodt SA. Calendriers Verdoodt SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Calendriers Verdoodt SA. Leave a respond for Calendriers Verdoodt SA. Calendriers Verdoodt SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Calendriers Verdoodt SA op de google maps. Adres en contacten Calendriers Verdoodt SA
Location of Calendriers Verdoodt SA on the google maps. Address and contacts of Calendriers Verdoodt SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Calendriers Verdoodt SA Calendriers Verdoodt SA: Sonauto SPRL | DIERICKX-VISSCHERS | MB Diffusion | Illochroma S.A. | PARISAL & VERSYCK

Other related companies as Calendriers Verdoodt SA: Sonauto SPRL | DIERICKX-VISSCHERS | MB Diffusion | Illochroma S.A. | PARISAL & VERSYCK

Calendriers Verdoodt SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Calendriers Verdoodt SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05461273193. Het bedrijf Calendriers Verdoodt SA bevindt zich op het adres: Portaelsstraat 26,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 699,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Calendriers Verdoodt SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Calendriers Verdoodt SA is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Calendriers Verdoodt SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Calendriers Verdoodt SA, openstaande posities, locatie van Calendriers Verdoodt SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Calendriers Verdoodt SA is a company, that was registered 2010 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Calendriers Verdoodt SA, company assigned to the tax number BE05461273193. The company Calendriers Verdoodt SA is located at the address: Portaelsstraat 26,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 699,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Calendriers Verdoodt SA were not found.
The main activity of Calendriers Verdoodt SA is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Calendriers Verdoodt SA is not available. You also can look at reviews of Calendriers Verdoodt SA, open positions, location of Calendriers Verdoodt SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Calendriers Verdoodt SA, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Calendriers Verdoodt SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Calendriers Verdoodt SA, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Calendriers Verdoodt SA, employees, financial statistics.