Vermeulen Zwijnaarde

Contactgegevens Vermeulen Zwijnaarde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vermeulen Zwijnaarde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vermeulen Zwijnaarde

Regio (region): Gent (Zwijnaarde), België

Adres (address): Heerweg-Zuid 100,9052, België

Telefoon (phone): 09 222 27 21 09 222 27 21

Fax (fax): 09 222 16 38 09 222 16 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vermeulen Zwijnaarde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vermeulen Zwijnaarde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vermeulen Zwijnaarde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vermeulen Zwijnaarde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vermeulen Zwijnaarde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vermeulen Zwijnaarde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vermeulen Zwijnaarde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vermeulen Zwijnaarde
Products information Vermeulen Zwijnaarde

BTW identificatienummer (tax): BE08155395507
Ondernemingsnummer: 4996551513
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vermeulen Zwijnaarde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vermeulen Zwijnaarde
(Get full report from official database of BE for Vermeulen Zwijnaarde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vermeulen Zwijnaarde
Addition kinds of activities for Vermeulen Zwijnaarde

3812. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
142999. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
596303. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales
738300. Nieuws syndicaten | News syndicates
25310100. Schoolmeubilair | School furniture
33669902. Bronsgieterij, nec | Bronze foundry, nec
38420101. Kogelvrije vesten | Bulletproof vests
50729904. Meubelen hardware, nec | Furniture hardware, nec
73810104. Beschermende diensten, wacht | Protective services, guard
96510402. Regeling, diverse commerciële sectoren, overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, state government

Werken bij Vermeulen Zwijnaarde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vermeulen Zwijnaarde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vermeulen Zwijnaarde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vermeulen Zwijnaarde. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: arbeiders voor Volvo Trucks - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft verschillende extra arbeidersprofielen aan voor opstarten gedurende 2018 Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

Zoek naar antwoorden van Vermeulen Zwijnaarde in sociale netwerken
Look for responds of Vermeulen Zwijnaarde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vermeulen Zwijnaarde. Laat een reactie achter voor Vermeulen Zwijnaarde. Vermeulen Zwijnaarde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vermeulen Zwijnaarde. Leave a respond for Vermeulen Zwijnaarde. Vermeulen Zwijnaarde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vermeulen Zwijnaarde op de google maps. Adres en contacten Vermeulen Zwijnaarde
Location of Vermeulen Zwijnaarde on the google maps. Address and contacts of Vermeulen Zwijnaarde

Andere gerelateerde bedrijven als come Vermeulen Zwijnaarde Vermeulen Zwijnaarde: Rectilux SA | Agesys SA | BANG & OLUFSEN-ALTRONIK | Agence Eckelmans-IGE sprl | Immo Van Brussel

Other related companies as Vermeulen Zwijnaarde: Rectilux SA | Agesys SA | BANG & OLUFSEN-ALTRONIK | Agence Eckelmans-IGE sprl | Immo Van Brussel

Vermeulen Zwijnaarde is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Gent (Zwijnaarde), België. De volledige naam van het bedrijf is Vermeulen Zwijnaarde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08155395507. Het bedrijf Vermeulen Zwijnaarde bevindt zich op het adres: Heerweg-Zuid 100,9052. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vermeulen Zwijnaarde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vermeulen Zwijnaarde is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vermeulen Zwijnaarde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vermeulen Zwijnaarde, openstaande posities, locatie van Vermeulen Zwijnaarde op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vermeulen Zwijnaarde is a company, that was registered 2016 in Gent (Zwijnaarde) region, Belgium. Full name of company is Vermeulen Zwijnaarde, company assigned to the tax number BE08155395507. The company Vermeulen Zwijnaarde is located at the address: Heerweg-Zuid 100,9052. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vermeulen Zwijnaarde were not found.
The main activity of Vermeulen Zwijnaarde is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vermeulen Zwijnaarde is not available. You also can look at reviews of Vermeulen Zwijnaarde, open positions, location of Vermeulen Zwijnaarde on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vermeulen Zwijnaarde, Gent (Zwijnaarde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vermeulen Zwijnaarde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vermeulen Zwijnaarde, Gent (Zwijnaarde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vermeulen Zwijnaarde, employees, financial statistics.