Coopman-Pieters BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Coopman-Pieters BVBA
Private companiesMembership Organizations • Coopman-Pieters BVBA

Contactgegevens Coopman-Pieters BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coopman-Pieters BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coopman-Pieters BVBA

Regio (region): Middelkerke (Westende), België

Adres (address): Heidestraat 199,8434, België

Telefoon (phone): 058 23 35 46 058 23 35 46

Fax (fax): 058 24 30 06 058 24 30 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coopman-Pieters BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coopman-Pieters BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coopman-Pieters BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coopman-Pieters BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coopman-Pieters BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coopman-Pieters BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coopman-Pieters BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coopman-Pieters BVBA
Products information Coopman-Pieters BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09517425537
Ondernemingsnummer: 2288146972
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 128,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Coopman-Pieters BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coopman-Pieters BVBA
(Get full report from official database of BE for Coopman-Pieters BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coopman-Pieters BVBA
Addition kinds of activities for Coopman-Pieters BVBA

382304. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
17110403. Zonne-energie contractant | Solar energy contractor
22580103. Omslagen, kant: stoel, dressoir, piano en tafel | Covers, lace: chair, dresser, piano, and table
30869901. Tapijt- en tapijtkussens, schuimplastic | Carpet and rug cushions, foamed plastics
42219903. Tabakopslag en opslag | Tobacco warehousing and storage
50470310. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped

Werken bij Coopman-Pieters BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coopman-Pieters BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coopman-Pieters BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coopman-Pieters BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Begeleider, OC Overpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van clausule noodopvang - tewerkstelling (voorlopig) tot einde juni 2019; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; vergoeding overige vervoersmiddelen (auto, trein, bus) is overeenkomstig sectorale en wettelijke regels. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Overpelt - Napoleonweg 51 - 3900 Overpelt. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

  • chauffeur CE internationaal huifwagen (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als chauffeur CE nationaal ziet jou takenpakket er als volgt uit: je vervoert voornamelijk producten voor grootwarenhuizen (conserven bier limonade...) je zal weinig moeten zelf laden/lossen; wel afriemen je belevert ongeveer 2 klanten per dag de ritten zijn voornamelijk naar Duitsland laden en in België lossen

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Mystery shopper student regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    je wordt ingeschakeld voor controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van dit marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht. de controles lopen van februari tot juni op schoolvrije momenten die jou passen

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio TIELT/WEST-VLAANDEREN) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: T2018

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Coopman-Pieters BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Coopman-Pieters BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coopman-Pieters BVBA. Laat een reactie achter voor Coopman-Pieters BVBA. Coopman-Pieters BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coopman-Pieters BVBA. Leave a respond for Coopman-Pieters BVBA. Coopman-Pieters BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coopman-Pieters BVBA op de google maps. Adres en contacten Coopman-Pieters BVBA
Location of Coopman-Pieters BVBA on the google maps. Address and contacts of Coopman-Pieters BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Coopman-Pieters BVBA Coopman-Pieters BVBA: Declercq Chauffage NV | Imabel SPRL | Dargaud-Lombard SA | Planning Familial du Borinage | Bevernaegie & Zn

Other related companies as Coopman-Pieters BVBA: Declercq Chauffage NV | Imabel SPRL | Dargaud-Lombard SA | Planning Familial du Borinage | Bevernaegie & Zn

Coopman-Pieters BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Middelkerke (Westende), België. De volledige naam van het bedrijf is Coopman-Pieters BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09517425537. Het bedrijf Coopman-Pieters BVBA bevindt zich op het adres: Heidestraat 199,8434. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 128,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Coopman-Pieters BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coopman-Pieters BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coopman-Pieters BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coopman-Pieters BVBA, openstaande posities, locatie van Coopman-Pieters BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coopman-Pieters BVBA is a company, that was registered 1995 in Middelkerke (Westende) region, Belgium. Full name of company is Coopman-Pieters BVBA, company assigned to the tax number BE09517425537. The company Coopman-Pieters BVBA is located at the address: Heidestraat 199,8434. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 128,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Coopman-Pieters BVBA were not found.
The main activity of Coopman-Pieters BVBA is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Coopman-Pieters BVBA is not available. You also can look at reviews of Coopman-Pieters BVBA, open positions, location of Coopman-Pieters BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coopman-Pieters BVBA, Middelkerke (Westende): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coopman-Pieters BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coopman-Pieters BVBA, Middelkerke (Westende): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coopman-Pieters BVBA, employees, financial statistics.