BUYSSE SIERSCHOUWEN

Contactgegevens BUYSSE SIERSCHOUWEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUYSSE SIERSCHOUWEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUYSSE SIERSCHOUWEN

Regio (region): Damme (Sijsele), België

Adres (address): Stationsstraat 133,8340, België

Telefoon (phone): 050 35 44 91 050 35 44 91

Fax (fax): 050 36 16 82 050 36 16 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUYSSE SIERSCHOUWEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUYSSE SIERSCHOUWEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUYSSE SIERSCHOUWEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUYSSE SIERSCHOUWEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUYSSE SIERSCHOUWEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUYSSE SIERSCHOUWEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUYSSE SIERSCHOUWEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUYSSE SIERSCHOUWEN
Products information BUYSSE SIERSCHOUWEN

BTW identificatienummer (tax): BE05432708740
Ondernemingsnummer: 3169250488
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BUYSSE SIERSCHOUWEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUYSSE SIERSCHOUWEN
(Get full report from official database of BE for BUYSSE SIERSCHOUWEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUYSSE SIERSCHOUWEN
Addition kinds of activities for BUYSSE SIERSCHOUWEN

17310000. Elektrisch werk | Electrical work
27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
28739901. Meststoffen: natuurlijk (organisch), behalve compost | Fertilizers: natural (organic), except compost
29110201. alkylaten | Alkylates
31449902. Dress schoenen, vrouwen | Dress shoes, women's
35590601. Kilnen, cement | Kilns, cement
35650104. Canning machines, voedsel | Canning machinery, food
46199900. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
50320102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
57129904. Kantoormeubelen | Office furniture

Werken bij BUYSSE SIERSCHOUWEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUYSSE SIERSCHOUWEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUYSSE SIERSCHOUWEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUYSSE SIERSCHOUWEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • ERVAREN PLOEGBAAS VOOR FUNDERINGSWERKEN IN DE WONINGBOUW (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de funderingsaanleg in de woningbouw: de organisatie van de bouwwerf, de planning van de werken, het aanleggen van rioleringen, het graven van sleuven, het gieten van platen, de wapening en de bekisting; Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementering op; Je stuurt en begeleidt je collega's

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 34 à 36u/week in Zedelgem/Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Zedelgem/Loppem. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

Zoek naar antwoorden van BUYSSE SIERSCHOUWEN in sociale netwerken
Look for responds of BUYSSE SIERSCHOUWEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUYSSE SIERSCHOUWEN. Laat een reactie achter voor BUYSSE SIERSCHOUWEN. BUYSSE SIERSCHOUWEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUYSSE SIERSCHOUWEN. Leave a respond for BUYSSE SIERSCHOUWEN. BUYSSE SIERSCHOUWEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUYSSE SIERSCHOUWEN op de google maps. Adres en contacten BUYSSE SIERSCHOUWEN
Location of BUYSSE SIERSCHOUWEN on the google maps. Address and contacts of BUYSSE SIERSCHOUWEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BUYSSE SIERSCHOUWEN BUYSSE SIERSCHOUWEN: Van Der Vennet NV | Alcatel Bell NV | Salem A | AA-Textieldrukkerij N.V. | Fidra S.A.

Other related companies as BUYSSE SIERSCHOUWEN: Van Der Vennet NV | Alcatel Bell NV | Salem A | AA-Textieldrukkerij N.V. | Fidra S.A.

BUYSSE SIERSCHOUWEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Damme (Sijsele), België. De volledige naam van het bedrijf is BUYSSE SIERSCHOUWEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05432708740. Het bedrijf BUYSSE SIERSCHOUWEN bevindt zich op het adres: Stationsstraat 133,8340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BUYSSE SIERSCHOUWEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUYSSE SIERSCHOUWEN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUYSSE SIERSCHOUWEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUYSSE SIERSCHOUWEN, openstaande posities, locatie van BUYSSE SIERSCHOUWEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUYSSE SIERSCHOUWEN is a company, that was registered 1988 in Damme (Sijsele) region, Belgium. Full name of company is BUYSSE SIERSCHOUWEN, company assigned to the tax number BE05432708740. The company BUYSSE SIERSCHOUWEN is located at the address: Stationsstraat 133,8340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BUYSSE SIERSCHOUWEN were not found.
The main activity of BUYSSE SIERSCHOUWEN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUYSSE SIERSCHOUWEN is not available. You also can look at reviews of BUYSSE SIERSCHOUWEN, open positions, location of BUYSSE SIERSCHOUWEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUYSSE SIERSCHOUWEN, Damme (Sijsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUYSSE SIERSCHOUWEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUYSSE SIERSCHOUWEN, Damme (Sijsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUYSSE SIERSCHOUWEN, employees, financial statistics.