ALKA-GAS

Contactgegevens ALKA-GAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALKA-GAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALKA-GAS

Regio (region): Alken, België

Adres (address): Kolmenstraat 1343,3570, België

Telefoon (phone): 011 31 42 76 011 31 42 76

Fax (fax): +32 (81) 277-97-31 +32 (81) 277-97-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALKA-GAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALKA-GAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALKA-GAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALKA-GAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALKA-GAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALKA-GAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALKA-GAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALKA-GAS
Products information ALKA-GAS

BTW identificatienummer (tax): BE02937438964
Ondernemingsnummer: 7717315673
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 717,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALKA-GAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALKA-GAS
(Get full report from official database of BE for ALKA-GAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALKA-GAS
Addition kinds of activities for ALKA-GAS

352401. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
869900. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
24210401. Spoorbanden, zaags | Railroad ties, sawed
80990102. Bloeddonorstation | Blood donor station
82990304. Spraaklessen | Voice lessons
87310100. Biologisch onderzoek | Biological research

Werken bij ALKA-GAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALKA-GAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALKA-GAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALKA-GAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

Zoek naar antwoorden van ALKA-GAS in sociale netwerken
Look for responds of ALKA-GAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALKA-GAS. Laat een reactie achter voor ALKA-GAS. ALKA-GAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALKA-GAS. Leave a respond for ALKA-GAS. ALKA-GAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALKA-GAS op de google maps. Adres en contacten ALKA-GAS
Location of ALKA-GAS on the google maps. Address and contacts of ALKA-GAS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALKA-GAS ALKA-GAS: N.G.V. VOF | Feestarchitect Dominique | Eyes Wide Open | 1 n 2 BVBA | Servio NV

Other related companies as ALKA-GAS: N.G.V. VOF | Feestarchitect Dominique | Eyes Wide Open | 1 n 2 BVBA | Servio NV

ALKA-GAS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Alken, België. De volledige naam van het bedrijf is ALKA-GAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02937438964. Het bedrijf ALKA-GAS bevindt zich op het adres: Kolmenstraat 1343,3570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 717,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALKA-GAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALKA-GAS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALKA-GAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALKA-GAS, openstaande posities, locatie van ALKA-GAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALKA-GAS is a company, that was registered 2001 in Alken region, Belgium. Full name of company is ALKA-GAS, company assigned to the tax number BE02937438964. The company ALKA-GAS is located at the address: Kolmenstraat 1343,3570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 717,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALKA-GAS were not found.
The main activity of ALKA-GAS is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALKA-GAS is not available. You also can look at reviews of ALKA-GAS, open positions, location of ALKA-GAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALKA-GAS, Alken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALKA-GAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALKA-GAS, Alken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALKA-GAS, employees, financial statistics.