Martens Kaasmeester

Contactgegevens Martens Kaasmeester: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Martens Kaasmeester: address, phone, fax, email, website, opening hours

Martens Kaasmeester

Regio (region): Schilde, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 328A,2970, België

Telefoon (phone): 03 385 39 77 03 385 39 77

Fax (fax): 03 385 39 77 03 385 39 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Martens Kaasmeester: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Martens Kaasmeester"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Martens Kaasmeester"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Martens Kaasmeester, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Martens Kaasmeester. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Martens Kaasmeester, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Martens Kaasmeester. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Martens Kaasmeester
Products information Martens Kaasmeester

BTW identificatienummer (tax): BE07557189941
Ondernemingsnummer: 1530914306
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 172,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Martens Kaasmeester zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Martens Kaasmeester
(Get full report from official database of BE for Martens Kaasmeester)

Aanvulling soorten activiteiten voor Martens Kaasmeester
Addition kinds of activities for Martens Kaasmeester

17919902. Betonversterking, plaatsing van | Concrete reinforcement, placing of
27820102. Inventaris lege boeken | Inventory blankbooks
35240102. Loaders (tuin trekker apparatuur) | Loaders (garden tractor equipment)
35420401. Spinning draaibanken | Spinning lathes
38450101. Audiologische apparatuur, electromedical | Audiological equipment, electromedical

Werken bij Martens Kaasmeester: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Martens Kaasmeester: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Martens Kaasmeester. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Martens Kaasmeester. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij te Mariakerke zijn wij op zoek naar een medewerker voor het magazijn. Jouw taken zijn: - Het receptioneren van karton (controle op schade, kwantiteit enz., en het administratief verwerken) - Het voorbereiden van paletten voor de drukpersen (of in uitzonderlijke gevallen voor de stansafdeling) - Het bedienen van de snijmachine en de stapelkeerder - Het besturen van een vorkheftruck

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Poets- en huishoudhulp regio Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tervuren en omgeving

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Keukenhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOEP+

    Type: Flexijob

    Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van Martens Kaasmeester in sociale netwerken
Look for responds of Martens Kaasmeester in social networks

Lees alle opmerkingen voor Martens Kaasmeester. Laat een reactie achter voor Martens Kaasmeester. Martens Kaasmeester bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Martens Kaasmeester. Leave a respond for Martens Kaasmeester. Martens Kaasmeester on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Martens Kaasmeester op de google maps. Adres en contacten Martens Kaasmeester
Location of Martens Kaasmeester on the google maps. Address and contacts of Martens Kaasmeester

Andere gerelateerde bedrijven als come Martens Kaasmeester Martens Kaasmeester: Carrières du Condroz SA | LAMY G.C.N. Ets | Riskin Tinindustrie N.V. | Georges DHAEYER - Administrateur delegue | The Publishing Company

Other related companies as Martens Kaasmeester: Carrières du Condroz SA | LAMY G.C.N. Ets | Riskin Tinindustrie N.V. | Georges DHAEYER - Administrateur delegue | The Publishing Company

Martens Kaasmeester is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Schilde, België. De volledige naam van het bedrijf is Martens Kaasmeester, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07557189941. Het bedrijf Martens Kaasmeester bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 328A,2970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 172,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Martens Kaasmeester zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Martens Kaasmeester is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Martens Kaasmeester is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Martens Kaasmeester, openstaande posities, locatie van Martens Kaasmeester op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Martens Kaasmeester is a company, that was registered 1995 in Schilde region, Belgium. Full name of company is Martens Kaasmeester, company assigned to the tax number BE07557189941. The company Martens Kaasmeester is located at the address: Turnhoutsebaan 328A,2970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 172,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Martens Kaasmeester were not found.
The main activity of Martens Kaasmeester is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Martens Kaasmeester is not available. You also can look at reviews of Martens Kaasmeester, open positions, location of Martens Kaasmeester on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Martens Kaasmeester, Schilde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Martens Kaasmeester, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Martens Kaasmeester, Schilde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Martens Kaasmeester, employees, financial statistics.