Mac Lafferty Jewellery

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Mac Lafferty Jewellery
Private companiesMotor Freight Transportation • Mac Lafferty Jewellery

Contactgegevens Mac Lafferty Jewellery: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mac Lafferty Jewellery: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mac Lafferty Jewellery

Regio (region): Merchtem (Brussegem), België

Adres (address): Osselstraat 14,1785, België

Telefoon (phone): 02 461 06 07 02 461 06 07

Fax (fax): 02 461 07 08 02 461 07 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mac Lafferty Jewellery: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mac Lafferty Jewellery"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mac Lafferty Jewellery"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mac Lafferty Jewellery, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mac Lafferty Jewellery. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mac Lafferty Jewellery, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mac Lafferty Jewellery. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mac Lafferty Jewellery
Products information Mac Lafferty Jewellery

BTW identificatienummer (tax): BE08257568359
Ondernemingsnummer: 6034759521
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Mac Lafferty Jewellery zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mac Lafferty Jewellery
(Get full report from official database of BE for Mac Lafferty Jewellery)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mac Lafferty Jewellery
Addition kinds of activities for Mac Lafferty Jewellery

0219. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
17419908. Tuckpointing of restauratie | Tuckpointing or restoration
20260205. Boerenkaas | Farmers' cheese
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
39520303. Potloden en potlood onderdelen, artiesten ' | Pencils and pencil parts, artists'
51220103. parfums | Perfumes
81110213. Product aansprakelijkheidsrecht | Product liability law

Werken bij Mac Lafferty Jewellery: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mac Lafferty Jewellery: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mac Lafferty Jewellery. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mac Lafferty Jewellery. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je hebt een eerste ervaring als automecanicien - Je kan diagnoses uitvoeren op niveau

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Projectverantwoordelijke (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de bouwsector en gevestigd in Opglabbeek, zijn we op zoek naar een projectverantwoordelijke. Samen met je collega's projectverantwoordelijken sta je in voor meerdere werven van A tot Z, inclusief de coördinatie intern en extern. Je voert calculaties en nacalculaties uit, maakt bestelbonnen en voert alle gegevens in een ERP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, opvolgen en opleveren van de werven. Je stuurt de uitvoeringsploegen aan en neemt deel aan werfmeetings. Je voert prijsonderhandelingen met leveranciers en hebt regelmatig contact met klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Magazijnier / Plaatser signalisatie (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een magazijnier / plaatser signalisatie Plan lezen Magazijnwerk Signalisatie klaarmaken en plaatsen op de werf

  • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

  • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

Zoek naar antwoorden van Mac Lafferty Jewellery in sociale netwerken
Look for responds of Mac Lafferty Jewellery in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mac Lafferty Jewellery. Laat een reactie achter voor Mac Lafferty Jewellery. Mac Lafferty Jewellery bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mac Lafferty Jewellery. Leave a respond for Mac Lafferty Jewellery. Mac Lafferty Jewellery on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mac Lafferty Jewellery op de google maps. Adres en contacten Mac Lafferty Jewellery
Location of Mac Lafferty Jewellery on the google maps. Address and contacts of Mac Lafferty Jewellery

Andere gerelateerde bedrijven als come Mac Lafferty Jewellery Mac Lafferty Jewellery: Hubinont M-Chr | Dexion-Redirack | Capelle F | Landelijke Thuiszorg | Vinke & C0's Scheepsagentuur N.V

Other related companies as Mac Lafferty Jewellery: Hubinont M-Chr | Dexion-Redirack | Capelle F | Landelijke Thuiszorg | Vinke & C0's Scheepsagentuur N.V

Mac Lafferty Jewellery is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Merchtem (Brussegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Mac Lafferty Jewellery, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08257568359. Het bedrijf Mac Lafferty Jewellery bevindt zich op het adres: Osselstraat 14,1785. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 493,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Mac Lafferty Jewellery zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mac Lafferty Jewellery is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mac Lafferty Jewellery is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mac Lafferty Jewellery, openstaande posities, locatie van Mac Lafferty Jewellery op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mac Lafferty Jewellery is a company, that was registered 1987 in Merchtem (Brussegem) region, Belgium. Full name of company is Mac Lafferty Jewellery, company assigned to the tax number BE08257568359. The company Mac Lafferty Jewellery is located at the address: Osselstraat 14,1785. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 493,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Mac Lafferty Jewellery were not found.
The main activity of Mac Lafferty Jewellery is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mac Lafferty Jewellery is not available. You also can look at reviews of Mac Lafferty Jewellery, open positions, location of Mac Lafferty Jewellery on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mac Lafferty Jewellery, Merchtem (Brussegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mac Lafferty Jewellery, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mac Lafferty Jewellery, Merchtem (Brussegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mac Lafferty Jewellery, employees, financial statistics.