JUWELEN MIMY

Contactgegevens JUWELEN MIMY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUWELEN MIMY: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUWELEN MIMY

Regio (region): Gistel, België

Adres (address): Hoogstraat 15,8470, België

Telefoon (phone): 059 27 87 70 059 27 87 70

Fax (fax): 059 27 48 19 059 27 48 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUWELEN MIMY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUWELEN MIMY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUWELEN MIMY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUWELEN MIMY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUWELEN MIMY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUWELEN MIMY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUWELEN MIMY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUWELEN MIMY
Products information JUWELEN MIMY

BTW identificatienummer (tax): BE04264862060
Ondernemingsnummer: 7560485839
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in JUWELEN MIMY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUWELEN MIMY
(Get full report from official database of BE for JUWELEN MIMY)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUWELEN MIMY
Addition kinds of activities for JUWELEN MIMY

482202. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
20969903. Varkensvlees | Pork rinds
39310202. Cellos en onderdelen | Cellos and parts
50470202. Tandartsen 'professionele benodigdheden | Dentists' professional supplies
51490502. sappen | Juices

Werken bij JUWELEN MIMY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUWELEN MIMY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUWELEN MIMY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUWELEN MIMY. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Kortenaken en omgeving

  • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Lift technieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

Zoek naar antwoorden van JUWELEN MIMY in sociale netwerken
Look for responds of JUWELEN MIMY in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUWELEN MIMY. Laat een reactie achter voor JUWELEN MIMY. JUWELEN MIMY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUWELEN MIMY. Leave a respond for JUWELEN MIMY. JUWELEN MIMY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUWELEN MIMY op de google maps. Adres en contacten JUWELEN MIMY
Location of JUWELEN MIMY on the google maps. Address and contacts of JUWELEN MIMY

Andere gerelateerde bedrijven als come JUWELEN MIMY JUWELEN MIMY: Van de Gucht W | La Pomme d'Or | A B & CONSULTANTS BVBA | La Nitruration Moderne S.A. | cepha

Other related companies as JUWELEN MIMY: Van de Gucht W | La Pomme d'Or | A B & CONSULTANTS BVBA | La Nitruration Moderne S.A. | cepha

JUWELEN MIMY is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Gistel, België. De volledige naam van het bedrijf is JUWELEN MIMY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04264862060. Het bedrijf JUWELEN MIMY bevindt zich op het adres: Hoogstraat 15,8470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in JUWELEN MIMY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JUWELEN MIMY is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUWELEN MIMY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUWELEN MIMY, openstaande posities, locatie van JUWELEN MIMY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JUWELEN MIMY is a company, that was registered 2002 in Gistel region, Belgium. Full name of company is JUWELEN MIMY, company assigned to the tax number BE04264862060. The company JUWELEN MIMY is located at the address: Hoogstraat 15,8470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in JUWELEN MIMY were not found.
The main activity of JUWELEN MIMY is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JUWELEN MIMY is not available. You also can look at reviews of JUWELEN MIMY, open positions, location of JUWELEN MIMY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUWELEN MIMY, Gistel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUWELEN MIMY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUWELEN MIMY, Gistel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUWELEN MIMY, employees, financial statistics.