Libouton Jacques

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Libouton Jacques
Private companiesLegal Services • Libouton Jacques

Contactgegevens Libouton Jacques: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Libouton Jacques: address, phone, fax, email, website, opening hours

Libouton Jacques

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 523 Bus 8,1050, België

Telefoon (phone): 02 646 06 52 02 646 06 52

Fax (fax): 02 646 40 17 02 646 40 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Libouton Jacques: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Libouton Jacques"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Libouton Jacques"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Libouton Jacques, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Libouton Jacques. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Libouton Jacques, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Libouton Jacques. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Libouton Jacques
Products information Libouton Jacques

BTW identificatienummer (tax): BE03717742919
Ondernemingsnummer: 4613952636
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Libouton Jacques zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Libouton Jacques
(Get full report from official database of BE for Libouton Jacques)

Aanvulling soorten activiteiten voor Libouton Jacques
Addition kinds of activities for Libouton Jacques

30110301. Retreading materialen, band | Retreading materials, tire
34440201. Cowls of scoops, lucht (schip ventilatoren): plaatwerk | Cowls or scoops, air (ship ventilators): sheet metal
35539912. Schuurmachines, behalve draagbare vloerschuurmachines: houtbewerking | Sanding machines, except portable floor sanders: woodworking
38510102. Frames en onderdelen, bril en bril | Frames and parts, eyeglass and spectacle
51999913. Folie, aluminium: huishouden | Foil, aluminum: household

Werken bij Libouton Jacques: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Libouton Jacques: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Libouton Jacques. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Libouton Jacques. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • Meet-en regeltechnieker (DAGDIENST) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: CITRIQUE BELGE

    Type: Vaste Job

    Analytisch storingzoeken en doelgericht storingsonderhoud om de continuïteit van de fabriek maximaal te waarborgen. Alsook het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken zodanig dat de optimale werking van de installaties en apparatuur gegarandeerd blijft. De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; Uitvoeren van storingsanalyses; ISO kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; Interveniëren in het domein van de meet-, regel en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout-tagout procedures ter voorbereiding van geplande onderhoudswerken inclusief functionele controle vóór herindienstname;

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Libouton Jacques in sociale netwerken
Look for responds of Libouton Jacques in social networks

Lees alle opmerkingen voor Libouton Jacques. Laat een reactie achter voor Libouton Jacques. Libouton Jacques bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Libouton Jacques. Leave a respond for Libouton Jacques. Libouton Jacques on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Libouton Jacques op de google maps. Adres en contacten Libouton Jacques
Location of Libouton Jacques on the google maps. Address and contacts of Libouton Jacques

Andere gerelateerde bedrijven als come Libouton Jacques Libouton Jacques: Bessy & Partners bvba | Gevers Bert | Diamur NV | Moerman J | Ateliers Henri Paulus SA

Other related companies as Libouton Jacques: Bessy & Partners bvba | Gevers Bert | Diamur NV | Moerman J | Ateliers Henri Paulus SA

Libouton Jacques is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Libouton Jacques, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03717742919. Het bedrijf Libouton Jacques bevindt zich op het adres: Louizalaan 523 Bus 8,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 139,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Libouton Jacques zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Libouton Jacques is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Libouton Jacques is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Libouton Jacques, openstaande posities, locatie van Libouton Jacques op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Libouton Jacques is a company, that was registered 2000 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Libouton Jacques, company assigned to the tax number BE03717742919. The company Libouton Jacques is located at the address: Louizalaan 523 Bus 8,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 139,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Libouton Jacques were not found.
The main activity of Libouton Jacques is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Libouton Jacques is not available. You also can look at reviews of Libouton Jacques, open positions, location of Libouton Jacques on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Libouton Jacques, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Libouton Jacques, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Libouton Jacques, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Libouton Jacques, employees, financial statistics.