Bamps Véronique

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Bamps Véronique
Private companiesFood Stores • Bamps Véronique

Contactgegevens Bamps Véronique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bamps Véronique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bamps Véronique

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Waterloolaan 28,1000, België

Telefoon (phone): 02 511 38 04 02 511 38 04

Fax (fax): +32 (65) 423-82-13 +32 (65) 423-82-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bamps Véronique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bamps Véronique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bamps Véronique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bamps Véronique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bamps Véronique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bamps Véronique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bamps Véronique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bamps Véronique
Products information Bamps Véronique

BTW identificatienummer (tax): BE08965637207
Ondernemingsnummer: 5971588134
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bamps Véronique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bamps Véronique
(Get full report from official database of BE for Bamps Véronique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bamps Véronique
Addition kinds of activities for Bamps Véronique

356703. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
20130102. Rundvlees, gedroogd: uit gekocht vlees | Beef, dried: from purchased meat
23920404. Sjaals: tafel, dressoir, etc .: uit aangekochte materialen | Scarves: table, dresser, etc.: from purchased materials
38260400. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
38610601. Ontwikkelaars, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Developers, photographic (not made in chemical plants)
80110515. Patholoog | Pathologist
96219903. Spoorweg- en magazijncommissie, overheid | Railroad and warehouse commission, government

Werken bij Bamps Véronique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bamps Véronique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bamps Véronique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bamps Véronique. Looking for open vacancies in other companies

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Student magazijnmedewerker gezocht in Opglabbeek! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Je staat in voor algemene magazijntaken het verzamelen en inpakken van goederen. het sorteren van pakjes het scannen van pakketen orderpicken laden en lossen

  • Dakwerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Dakwerken de Hoon

    Type: Vaste Job

    Als algemeen dakwerker sta je in voor hellende en platte daken, timmerwerken en isolatiewerken

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Leuven van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van Bamps Véronique in sociale netwerken
Look for responds of Bamps Véronique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bamps Véronique. Laat een reactie achter voor Bamps Véronique. Bamps Véronique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bamps Véronique. Leave a respond for Bamps Véronique. Bamps Véronique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bamps Véronique op de google maps. Adres en contacten Bamps Véronique
Location of Bamps Véronique on the google maps. Address and contacts of Bamps Véronique

Andere gerelateerde bedrijven als come Bamps Véronique Bamps Véronique: Kölgen BVBA | JOHANNUS ORGELS/ROMBAUX | Proplan BVBA | Dujjourdy | Inkelberghe

Other related companies as Bamps Véronique: Kölgen BVBA | JOHANNUS ORGELS/ROMBAUX | Proplan BVBA | Dujjourdy | Inkelberghe

Bamps Véronique is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Bamps Véronique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08965637207. Het bedrijf Bamps Véronique bevindt zich op het adres: Waterloolaan 28,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 651,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bamps Véronique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bamps Véronique is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bamps Véronique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bamps Véronique, openstaande posities, locatie van Bamps Véronique op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bamps Véronique is a company, that was registered 2001 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Bamps Véronique, company assigned to the tax number BE08965637207. The company Bamps Véronique is located at the address: Waterloolaan 28,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 651,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bamps Véronique were not found.
The main activity of Bamps Véronique is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bamps Véronique is not available. You also can look at reviews of Bamps Véronique, open positions, location of Bamps Véronique on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bamps Véronique, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bamps Véronique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bamps Véronique, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bamps Véronique, employees, financial statistics.