Sarazijn-Destickere Fid BVBA

Contactgegevens Sarazijn-Destickere Fid BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sarazijn-Destickere Fid BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sarazijn-Destickere Fid BVBA

Regio (region): Brugge (Assebroek), België

Adres (address): Gulden-Peerdenstraat 78,8310, België

Telefoon (phone): 050 36 02 32 050 36 02 32

Fax (fax): 050 35 26 21 050 35 26 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sarazijn-Destickere Fid BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sarazijn-Destickere Fid BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sarazijn-Destickere Fid BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sarazijn-Destickere Fid BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sarazijn-Destickere Fid BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sarazijn-Destickere Fid BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sarazijn-Destickere Fid BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sarazijn-Destickere Fid BVBA
Products information Sarazijn-Destickere Fid BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02917114257
Ondernemingsnummer: 6930145263
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Sarazijn-Destickere Fid BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sarazijn-Destickere Fid BVBA
(Get full report from official database of BE for Sarazijn-Destickere Fid BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sarazijn-Destickere Fid BVBA
Addition kinds of activities for Sarazijn-Destickere Fid BVBA

362199. Motoren en generatoren, nec | Motors and generators, nec
07830201. Bracing diensten, sierbus | Bracing services, ornamental bush
12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
22111105. Canvas | Canvas
34960104. Fourdrinier draaddoek | Fourdrinier wire cloth
35669905. Koppelaars, behalve auto | Torque converters, except auto
50990305. Brandwerende kleding | Fireproof clothing
73599912. Werkzone verkeersapparatuur (vlaggen, kegels, vaten, enz.) | Work zone traffic equipment (flags, cones, barrels, etc.)

Werken bij Sarazijn-Destickere Fid BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sarazijn-Destickere Fid BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sarazijn-Destickere Fid BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sarazijn-Destickere Fid BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - ATTEST (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ASAP SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen alsook het stockeren in het magazijn. Verder ben je ook bereid om als handlanger ingezet te worden.

  • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als administratief bediende in de maand augustus

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van Sarazijn-Destickere Fid BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Sarazijn-Destickere Fid BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sarazijn-Destickere Fid BVBA. Laat een reactie achter voor Sarazijn-Destickere Fid BVBA. Sarazijn-Destickere Fid BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sarazijn-Destickere Fid BVBA. Leave a respond for Sarazijn-Destickere Fid BVBA. Sarazijn-Destickere Fid BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sarazijn-Destickere Fid BVBA op de google maps. Adres en contacten Sarazijn-Destickere Fid BVBA
Location of Sarazijn-Destickere Fid BVBA on the google maps. Address and contacts of Sarazijn-Destickere Fid BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sarazijn-Destickere Fid BVBA Sarazijn-Destickere Fid BVBA: Funérailles Marc Pechon sprl | Meiko Europe NV | Concentra Uitgeversmaatschappij NV | Philip Van den Broeck | Yoery Van Gorp

Other related companies as Sarazijn-Destickere Fid BVBA: Funérailles Marc Pechon sprl | Meiko Europe NV | Concentra Uitgeversmaatschappij NV | Philip Van den Broeck | Yoery Van Gorp

Sarazijn-Destickere Fid BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brugge (Assebroek), België. De volledige naam van het bedrijf is Sarazijn-Destickere Fid BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02917114257. Het bedrijf Sarazijn-Destickere Fid BVBA bevindt zich op het adres: Gulden-Peerdenstraat 78,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 348,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Sarazijn-Destickere Fid BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sarazijn-Destickere Fid BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sarazijn-Destickere Fid BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sarazijn-Destickere Fid BVBA, openstaande posities, locatie van Sarazijn-Destickere Fid BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sarazijn-Destickere Fid BVBA is a company, that was registered 2000 in Brugge (Assebroek) region, Belgium. Full name of company is Sarazijn-Destickere Fid BVBA, company assigned to the tax number BE02917114257. The company Sarazijn-Destickere Fid BVBA is located at the address: Gulden-Peerdenstraat 78,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 348,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Sarazijn-Destickere Fid BVBA were not found.
The main activity of Sarazijn-Destickere Fid BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sarazijn-Destickere Fid BVBA is not available. You also can look at reviews of Sarazijn-Destickere Fid BVBA, open positions, location of Sarazijn-Destickere Fid BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sarazijn-Destickere Fid BVBA, Brugge (Assebroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sarazijn-Destickere Fid BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sarazijn-Destickere Fid BVBA, Brugge (Assebroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sarazijn-Destickere Fid BVBA, employees, financial statistics.