Devoldere Consulting BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Devoldere Consulting BVBA
Private companiesEducational Services • Devoldere Consulting BVBA

Contactgegevens Devoldere Consulting BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devoldere Consulting BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devoldere Consulting BVBA

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Esdreef 15,9820, België

Telefoon (phone): 09 230 70 57 09 230 70 57

Fax (fax): 09 231 92 94 09 231 92 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devoldere Consulting BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devoldere Consulting BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devoldere Consulting BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devoldere Consulting BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devoldere Consulting BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devoldere Consulting BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devoldere Consulting BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devoldere Consulting BVBA
Products information Devoldere Consulting BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01295257568
Ondernemingsnummer: 3224182128
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 403,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Devoldere Consulting BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devoldere Consulting BVBA
(Get full report from official database of BE for Devoldere Consulting BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devoldere Consulting BVBA
Addition kinds of activities for Devoldere Consulting BVBA

2391. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
5039. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
078399. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
204100. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
321102. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
509302. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials
28420502. Zetmeelbereidingen, wasgoed | Starch preparations, laundry
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing

Werken bij Devoldere Consulting BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devoldere Consulting BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devoldere Consulting BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devoldere Consulting BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren monteur (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

  • Lasser (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

  • Onderhoudstechnieker 3 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen of defecten aan verschillende productiemachines om een goede werking van de fabriek te garanderen. Dit omvat volgende taken: - Uitvoeren van diagnoses op stilgevallen/falende machines en achterhalen van de oorzaak hiervan - Uitvoeren van herstellinge - Correct afstellen van de machines - Daarnaast verricht je preventieve onderhoudswerkzaamheden en werk je mee aan investeringen en nieuwe projecten

  • Service engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in duurzame brandveiligheid, zijn we op zoek naar een service technieker. Het bedrijf biedt een totaalpakket van producten en diensten aan en gaat samen met de klanten op zoek naar de meest efficiënte manier om zich te beveiligen tegen brand. Binnen het PES (pre-engineered sytems) departement is er door de jaren heen specifieke beveiliging opgebouwd voor concrete risico-installaties bij klanten. De best bekende vinden vandaag hun toepassing via dampkapbeveiliging in de horeca en de chemische sector, maar elk bedrijf met een concreet object met een potentieel brandrisico kan door ons bekeken worden voor objectbeveiliging. Dit kan gaan van beveiliging van stuurkasten, motorcompartimenteringen, beveiliging van machines, etc. Binnen dit departement zijn wij momenteel op zoek naar een installatie technieker: Je staat in voor de plaatsing en/of herstelling van noodverlichting- & haspelprojecten Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, aansluiten en indienststellen van elektrisch gestuurde blussystemen in allerlei toepassingen zoals beveiliging machines, stuurkasten, zendmasten, batterijladers,.. Je vertrekt dagelijks van thuis naar de klant en werkt over heel België

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Student carwash (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je zorgt ervoor dat auto's blinkend terug kunnen vertrekken!

  • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

  • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

Zoek naar antwoorden van Devoldere Consulting BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Devoldere Consulting BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devoldere Consulting BVBA. Laat een reactie achter voor Devoldere Consulting BVBA. Devoldere Consulting BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devoldere Consulting BVBA. Leave a respond for Devoldere Consulting BVBA. Devoldere Consulting BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devoldere Consulting BVBA op de google maps. Adres en contacten Devoldere Consulting BVBA
Location of Devoldere Consulting BVBA on the google maps. Address and contacts of Devoldere Consulting BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Devoldere Consulting BVBA Devoldere Consulting BVBA: Santos Palace | Lyfra-Partagro-KTG | D.C.K. | Drukkerij Printal B.V.B.A. | Cheops Internet Solutions

Other related companies as Devoldere Consulting BVBA: Santos Palace | Lyfra-Partagro-KTG | D.C.K. | Drukkerij Printal B.V.B.A. | Cheops Internet Solutions

Devoldere Consulting BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Devoldere Consulting BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01295257568. Het bedrijf Devoldere Consulting BVBA bevindt zich op het adres: Esdreef 15,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 403,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Devoldere Consulting BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Devoldere Consulting BVBA is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devoldere Consulting BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devoldere Consulting BVBA, openstaande posities, locatie van Devoldere Consulting BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Devoldere Consulting BVBA is a company, that was registered 1998 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is Devoldere Consulting BVBA, company assigned to the tax number BE01295257568. The company Devoldere Consulting BVBA is located at the address: Esdreef 15,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 403,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Devoldere Consulting BVBA were not found.
The main activity of Devoldere Consulting BVBA is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Devoldere Consulting BVBA is not available. You also can look at reviews of Devoldere Consulting BVBA, open positions, location of Devoldere Consulting BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devoldere Consulting BVBA, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devoldere Consulting BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devoldere Consulting BVBA, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devoldere Consulting BVBA, employees, financial statistics.