Delahaut V

Contactgegevens Delahaut V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delahaut V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delahaut V

Regio (region): Jurbise (Erbisoeul), België

Adres (address): Chemin du Quesnoy 23,7050, België

Telefoon (phone): 065 84 10 51 065 84 10 51

Fax (fax): 065 23 58 63 065 23 58 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delahaut V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delahaut V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delahaut V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delahaut V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delahaut V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delahaut V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delahaut V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delahaut V
Products information Delahaut V

BTW identificatienummer (tax): BE08323760986
Ondernemingsnummer: 7868652343
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Delahaut V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delahaut V
(Get full report from official database of BE for Delahaut V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delahaut V
Addition kinds of activities for Delahaut V

5159. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
17110101. Boiler onderhoud contractant | Boiler maintenance contractor
22999907. Smalle geweven stoffen: linnen, jute, hennep en ramie | Narrow woven fabrics: linen, jute, hemp, and ramie
32310100. Sierglas: gesneden, gegraveerd of anders ingericht | Ornamental glass: cut, engraved or otherwise decorated
36790302. oscillatoren | Oscillators
52119909. Dakmateriaal | Roofing material
58120112. Mexicaans restaurant | Mexican restaurant
83229903. Settlement house | Settlement house

Werken bij Delahaut V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delahaut V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delahaut V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delahaut V. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Poederlakker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Schoonmaakster/schoonmaker in regio Aalter - 20u per week (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Aalter zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die gedurende 20 uur per week kan poetsen. Je maakt zowel de winkel als de burelen schoon. Jouw uurrooster: - Maandag: 6-10h - Dinsdag & zondag: vrij - Woensdag tot zaterdag: 6-10h

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: DE PIRAMIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

Zoek naar antwoorden van Delahaut V in sociale netwerken
Look for responds of Delahaut V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delahaut V. Laat een reactie achter voor Delahaut V. Delahaut V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delahaut V. Leave a respond for Delahaut V. Delahaut V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delahaut V op de google maps. Adres en contacten Delahaut V
Location of Delahaut V on the google maps. Address and contacts of Delahaut V

Andere gerelateerde bedrijven als come Delahaut V Delahaut V: AREMAT SA | Techno-Buro SA | Bureau Conseil Tehchniques de l'eau Souterraine | B.D. Bernard Docquir BVBA | All-Bouw BVBA

Other related companies as Delahaut V: AREMAT SA | Techno-Buro SA | Bureau Conseil Tehchniques de l'eau Souterraine | B.D. Bernard Docquir BVBA | All-Bouw BVBA

Delahaut V is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Jurbise (Erbisoeul), België. De volledige naam van het bedrijf is Delahaut V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08323760986. Het bedrijf Delahaut V bevindt zich op het adres: Chemin du Quesnoy 23,7050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Delahaut V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delahaut V is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delahaut V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delahaut V, openstaande posities, locatie van Delahaut V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delahaut V is a company, that was registered 2016 in Jurbise (Erbisoeul) region, Belgium. Full name of company is Delahaut V, company assigned to the tax number BE08323760986. The company Delahaut V is located at the address: Chemin du Quesnoy 23,7050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Delahaut V were not found.
The main activity of Delahaut V is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Delahaut V is not available. You also can look at reviews of Delahaut V, open positions, location of Delahaut V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delahaut V, Jurbise (Erbisoeul): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delahaut V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delahaut V, Jurbise (Erbisoeul): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delahaut V, employees, financial statistics.