COENE A. FIDUCIARE BVBA

Contactgegevens COENE A. FIDUCIARE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COENE A. FIDUCIARE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COENE A. FIDUCIARE BVBA

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Karel Janssenslaan 41,8400, België

Telefoon (phone): 059 70 78 28 059 70 78 28

Fax (fax): 059 70 56 73 059 70 56 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COENE A. FIDUCIARE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COENE A. FIDUCIARE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COENE A. FIDUCIARE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COENE A. FIDUCIARE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COENE A. FIDUCIARE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COENE A. FIDUCIARE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COENE A. FIDUCIARE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COENE A. FIDUCIARE BVBA
Products information COENE A. FIDUCIARE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04582092285
Ondernemingsnummer: 8171051025
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in COENE A. FIDUCIARE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COENE A. FIDUCIARE BVBA
(Get full report from official database of BE for COENE A. FIDUCIARE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COENE A. FIDUCIARE BVBA
Addition kinds of activities for COENE A. FIDUCIARE BVBA

333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
32310000. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
33510201. Koperen buis | Copper pipe
37280401. Vliegtuigen bewapening, behalve geweren | Aircraft armament, except guns
39999910. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
50820401. Bituminous coal processing equipment | Bituminous coal processing equipment

Werken bij COENE A. FIDUCIARE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COENE A. FIDUCIARE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COENE A. FIDUCIARE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COENE A. FIDUCIARE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Student Animator (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een bedrijf actief in de event sector met als core business verhuur van springkastelen en attracties, decoraties, airbrush en animaties alsook hostesses en hosts. Voor uitbreiding van hun bestaande team en voor hun opdrachten zijn ze op zoek naar studenten (m/v) die op frequente basis op zoek zijn naar een bijverdienste. Je profiel ·         Communicatief, representatief en flexibel. ·         Talenkennis: Nederlands, Frans en eventueel Duits ·         Teamplayer ·         Rijbewijs B is een pluspunt aangezien je je moet kunnen verplaatsen naar Hoeselt, Genk, Hasselt... Afhankelijk van waar het evenement plaats vindt.

  • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: POLLET-GEKIERE

    Type: Vaste Job

    vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 3D-ICT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

Zoek naar antwoorden van COENE A. FIDUCIARE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of COENE A. FIDUCIARE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COENE A. FIDUCIARE BVBA. Laat een reactie achter voor COENE A. FIDUCIARE BVBA. COENE A. FIDUCIARE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COENE A. FIDUCIARE BVBA. Leave a respond for COENE A. FIDUCIARE BVBA. COENE A. FIDUCIARE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COENE A. FIDUCIARE BVBA op de google maps. Adres en contacten COENE A. FIDUCIARE BVBA
Location of COENE A. FIDUCIARE BVBA on the google maps. Address and contacts of COENE A. FIDUCIARE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COENE A. FIDUCIARE BVBA COENE A. FIDUCIARE BVBA: Dentisceram | Muller F | AVO B.V.B.A. Herman Mees | Orqua | The Sleeping Society

Other related companies as COENE A. FIDUCIARE BVBA: Dentisceram | Muller F | AVO B.V.B.A. Herman Mees | Orqua | The Sleeping Society

COENE A. FIDUCIARE BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is COENE A. FIDUCIARE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04582092285. Het bedrijf COENE A. FIDUCIARE BVBA bevindt zich op het adres: Karel Janssenslaan 41,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 176,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in COENE A. FIDUCIARE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COENE A. FIDUCIARE BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COENE A. FIDUCIARE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COENE A. FIDUCIARE BVBA, openstaande posities, locatie van COENE A. FIDUCIARE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COENE A. FIDUCIARE BVBA is a company, that was registered 2000 in Oostende region, Belgium. Full name of company is COENE A. FIDUCIARE BVBA, company assigned to the tax number BE04582092285. The company COENE A. FIDUCIARE BVBA is located at the address: Karel Janssenslaan 41,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 176,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in COENE A. FIDUCIARE BVBA were not found.
The main activity of COENE A. FIDUCIARE BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COENE A. FIDUCIARE BVBA is not available. You also can look at reviews of COENE A. FIDUCIARE BVBA, open positions, location of COENE A. FIDUCIARE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COENE A. FIDUCIARE BVBA, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COENE A. FIDUCIARE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COENE A. FIDUCIARE BVBA, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COENE A. FIDUCIARE BVBA, employees, financial statistics.