BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL

Contactgegevens BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Tweehuizenweg 71 Bus 7,1200, België

Telefoon (phone): 02 779 24 13 02 779 24 13

Fax (fax): 02 762 04 94 02 762 04 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL
Products information BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03172271728
Ondernemingsnummer: 1974487304
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL
(Get full report from official database of BE for BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL
Addition kinds of activities for BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL

3585. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
346902. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
518201. Wijn | Wine
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
81110203. Bankrupcy wet | Bankrupcy law

Werken bij BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • Barman (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AFSPANNING DE VALK

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak Zuid-West zijn wij op zoek naar gemotiveerd en ervaren personeel voor de bar.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL. Laat een reactie achter voor BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL. BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL. Leave a respond for BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL. BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL op de google maps. Adres en contacten BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL
Location of BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL on the google maps. Address and contacts of BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL: Condeco NV | Dubois Frères Entreprises | P & D Catering | Printmasters B.V.B.A. | Guitar Paradise Piens

Other related companies as BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL: Condeco NV | Dubois Frères Entreprises | P & D Catering | Printmasters B.V.B.A. | Guitar Paradise Piens

BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03172271728. Het bedrijf BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL bevindt zich op het adres: Tweehuizenweg 71 Bus 7,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL, openstaande posities, locatie van BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL is a company, that was registered 1996 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL, company assigned to the tax number BE03172271728. The company BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL is located at the address: Tweehuizenweg 71 Bus 7,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL were not found.
The main activity of BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL is not available. You also can look at reviews of BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL, open positions, location of BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL, employees, financial statistics.