Acrog Accountancy BVBA

Contactgegevens Acrog Accountancy BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acrog Accountancy BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acrog Accountancy BVBA

Regio (region): Geel, België

Adres (address): Molseweg 168,2440, België

Telefoon (phone): 014 59 38 59 014 59 38 59

Fax (fax): 014 59 38 63 014 59 38 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acrog Accountancy BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acrog Accountancy BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acrog Accountancy BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acrog Accountancy BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acrog Accountancy BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acrog Accountancy BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acrog Accountancy BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acrog Accountancy BVBA
Products information Acrog Accountancy BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09605316162
Ondernemingsnummer: 6665100097
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Acrog Accountancy BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acrog Accountancy BVBA
(Get full report from official database of BE for Acrog Accountancy BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acrog Accountancy BVBA
Addition kinds of activities for Acrog Accountancy BVBA

233702. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
356702. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
372101. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
615999. Diverse zakelijke kredietinstellingen, nv | Miscellaneous business credit institutions, nec
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
27540101. Fotogravure drukwerk | Photogravure printing
31990304. Razor strops | Razor strops
32610201. Bidets, glanzend china | Bidets, vitreous china
73899953. Vertaal diensten | Translation services
75210203. Parkeerstructuur | Parking structure

Werken bij Acrog Accountancy BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acrog Accountancy BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acrog Accountancy BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acrog Accountancy BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

  • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

  • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Je moet de prijsaanvragen van klanten bestuderen en hiervoor de offerte opmaken Je zal per project op zoek gaan naar de beste technische oplossing Je staat in nauw contact met de leveranciers ter voorbereiding van offertes, leveringen,...  Zodra de klant zijn akkoord geeft ga je alle onderdelen bestellen en opvolgen Je volgt het volledige verloop van elk project op (groot en klein) en zorgt dat bij afloop de juiste facturatie kan worden opgemaakt. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Bij voorkeur kan je ook in de Duitse taal je plan trekken om ook met de leveranciers vlot te communiceren. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een klein bedrijf met familiaal karakter gespecialiseerd in koppelingen en industriële slangen. Ze werken aan projecten op maat van de klant.   Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST.

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van Acrog Accountancy BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Acrog Accountancy BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acrog Accountancy BVBA. Laat een reactie achter voor Acrog Accountancy BVBA. Acrog Accountancy BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acrog Accountancy BVBA. Leave a respond for Acrog Accountancy BVBA. Acrog Accountancy BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acrog Accountancy BVBA op de google maps. Adres en contacten Acrog Accountancy BVBA
Location of Acrog Accountancy BVBA on the google maps. Address and contacts of Acrog Accountancy BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Acrog Accountancy BVBA Acrog Accountancy BVBA: Auto Tuning Center | CD-Rommeke | Agila NV | POLEYN PETER BRANDSTOFFEN | Wim Deliveyne

Other related companies as Acrog Accountancy BVBA: Auto Tuning Center | CD-Rommeke | Agila NV | POLEYN PETER BRANDSTOFFEN | Wim Deliveyne

Acrog Accountancy BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Geel, België. De volledige naam van het bedrijf is Acrog Accountancy BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09605316162. Het bedrijf Acrog Accountancy BVBA bevindt zich op het adres: Molseweg 168,2440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 661,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Acrog Accountancy BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Acrog Accountancy BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acrog Accountancy BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acrog Accountancy BVBA, openstaande posities, locatie van Acrog Accountancy BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Acrog Accountancy BVBA is a company, that was registered 1989 in Geel region, Belgium. Full name of company is Acrog Accountancy BVBA, company assigned to the tax number BE09605316162. The company Acrog Accountancy BVBA is located at the address: Molseweg 168,2440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 661,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Acrog Accountancy BVBA were not found.
The main activity of Acrog Accountancy BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Acrog Accountancy BVBA is not available. You also can look at reviews of Acrog Accountancy BVBA, open positions, location of Acrog Accountancy BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acrog Accountancy BVBA, Geel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acrog Accountancy BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acrog Accountancy BVBA, Geel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acrog Accountancy BVBA, employees, financial statistics.