Princess Yachts Belgium NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Princess Yachts Belgium NV
Private companiesUnited States Postal Service • Princess Yachts Belgium NV

Contactgegevens Princess Yachts Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Princess Yachts Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Princess Yachts Belgium NV

Regio (region): EVERGEM, België

Adres (address): INDUSTRIEPARK DURMAKKER 16,9940, België

Telefoon (phone): 09 258 07 07 09 258 07 07

Fax (fax): 09 258 05 83 09 258 05 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Princess Yachts Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Princess Yachts Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Princess Yachts Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Princess Yachts Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Princess Yachts Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Princess Yachts Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Princess Yachts Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Princess Yachts Belgium NV
Products information Princess Yachts Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE05457153320
Ondernemingsnummer: 9224090576
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Princess Yachts Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Princess Yachts Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Princess Yachts Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Princess Yachts Belgium NV
Addition kinds of activities for Princess Yachts Belgium NV

729902. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services
35599905. Cementmachines | Cement making machinery
50740200. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
50850403. Nietmachines en knijpers | Staplers and tackers
73899967. Huurder screening service | Tenant screening service

Werken bij Princess Yachts Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Princess Yachts Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Princess Yachts Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Princess Yachts Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • seizoenarbeiders pompoenenteelt (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het oogsten van pompoenen gedurende een 3-tal dagen.

  • magazijnbediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - administratieve afhandeling vracht Expeditors - controle van de vracht - labelen in het magazijn - ...

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

  • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

  • CNC OPERATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als CNC - operator instaan voor het bedienen van de CNC - machine (type Masterwood). Dit binnen de houtafdeling.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Borgloon (met dienstencheques) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van Princess Yachts Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Princess Yachts Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Princess Yachts Belgium NV. Laat een reactie achter voor Princess Yachts Belgium NV. Princess Yachts Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Princess Yachts Belgium NV. Leave a respond for Princess Yachts Belgium NV. Princess Yachts Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Princess Yachts Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Princess Yachts Belgium NV
Location of Princess Yachts Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Princess Yachts Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Princess Yachts Belgium NV Princess Yachts Belgium NV: De Craecker-Vlaeminck NV | Vanquaelle Willy | CBS BVBA | Computer Carels | Breedijk Development BVBA

Other related companies as Princess Yachts Belgium NV: De Craecker-Vlaeminck NV | Vanquaelle Willy | CBS BVBA | Computer Carels | Breedijk Development BVBA

Princess Yachts Belgium NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio EVERGEM, België. De volledige naam van het bedrijf is Princess Yachts Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05457153320. Het bedrijf Princess Yachts Belgium NV bevindt zich op het adres: INDUSTRIEPARK DURMAKKER 16,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Princess Yachts Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Princess Yachts Belgium NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Princess Yachts Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Princess Yachts Belgium NV, openstaande posities, locatie van Princess Yachts Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Princess Yachts Belgium NV is a company, that was registered 2016 in EVERGEM region, Belgium. Full name of company is Princess Yachts Belgium NV, company assigned to the tax number BE05457153320. The company Princess Yachts Belgium NV is located at the address: INDUSTRIEPARK DURMAKKER 16,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Princess Yachts Belgium NV were not found.
The main activity of Princess Yachts Belgium NV is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Princess Yachts Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Princess Yachts Belgium NV, open positions, location of Princess Yachts Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Princess Yachts Belgium NV, EVERGEM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Princess Yachts Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Princess Yachts Belgium NV, EVERGEM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Princess Yachts Belgium NV, employees, financial statistics.