A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS
Private companiesDepository Institutions • A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS

Contactgegevens A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS

Regio (region): Temse, België

Adres (address): Schoenstraat 59,9140, België

Telefoon (phone): 03 771 94 38 03 771 94 38

Fax (fax): 03 771 94 39 03 771 94 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS
Products information A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS

BTW identificatienummer (tax): BE01146392822
Ondernemingsnummer: 5485717773
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS
(Get full report from official database of BE for A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS
Addition kinds of activities for A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS

37280101. Ailerons, vliegtuigen | Ailerons, aircraft
39619902. Parels, kunstmatig | Pearls, artificial
50319908. spaanplaat | Particleboard
50840509. Metalen raffinage machines en uitrusting | Metal refining machinery and equipment
72190204. Reweaving textiles (mending service) | Reweaving textiles (mending service)
80110500. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal

Werken bij A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

 • operator (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf regio Gent  zijn we op zoek naar een machinebediener / inpakoperator (m/v):  Je verzorgt de verpakking van producten  Je staat in voor de bediening van meerdere inpakmachines (start-stop-bevoorrading-omschakeling) Je controleert de verpakte producten op kwaliteit Je leeft de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen na

 • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

 • Jobstudenten M/V - Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Studentenjob

  Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze nieuwe vestiging te Sint Katelijne zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

 • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: O.V.D. INVEST

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

 • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

 • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

  Type: Vaste Job

  Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

 • KELNER (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

  Type: Vaste Job

  U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

 • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

  Type: Vaste Job

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

 • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JOB FACTO

  Type: Vaste Job

  Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

 • Personal trainer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: fit20

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

Zoek naar antwoorden van A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS in sociale netwerken
Look for responds of A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS. Laat een reactie achter voor A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS. A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS. Leave a respond for A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS. A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS op de google maps. Adres en contacten A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS
Location of A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS on the google maps. Address and contacts of A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS: Vienne Balcaen BVBA | DEVLOP MACHINEBOUW | Van Dorpe Dirk | Van Tendeloo A BVBA | Impact Multimedia

Other related companies as A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS: Vienne Balcaen BVBA | DEVLOP MACHINEBOUW | Van Dorpe Dirk | Van Tendeloo A BVBA | Impact Multimedia

A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Temse, België. De volledige naam van het bedrijf is A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01146392822. Het bedrijf A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS bevindt zich op het adres: Schoenstraat 59,9140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS, openstaande posities, locatie van A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS is a company, that was registered 2000 in Temse region, Belgium. Full name of company is A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS, company assigned to the tax number BE01146392822. The company A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS is located at the address: Schoenstraat 59,9140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS were not found.
The main activity of A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS is not available. You also can look at reviews of A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS, open positions, location of A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS, Temse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS, Temse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.R.B. ALGEMENE RENOVATIE BOLCKMANS, employees, financial statistics.