TOUCH SAILING

Contactgegevens TOUCH SAILING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOUCH SAILING: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOUCH SAILING

Regio (region): Lovendegem, België

Adres (address): Kerkstraat 18,9920, België

Telefoon (phone): 09 372 90 63 09 372 90 63

Fax (fax): +32 (68) 966-37-60 +32 (68) 966-37-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOUCH SAILING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOUCH SAILING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOUCH SAILING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOUCH SAILING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOUCH SAILING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOUCH SAILING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOUCH SAILING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOUCH SAILING
Products information TOUCH SAILING

BTW identificatienummer (tax): BE05936157226
Ondernemingsnummer: 2478485107
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 210,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TOUCH SAILING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOUCH SAILING
(Get full report from official database of BE for TOUCH SAILING)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOUCH SAILING
Addition kinds of activities for TOUCH SAILING

3061. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
01610400. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
22530201. Hoeden en hoofddeksels, breien | Hats and headwear, knit
27590703. Etiketten en afdichtingen: drukwerk, NSK | Labels and seals: printing, nsk
27960102. Platen en cilinders voor rotogravure printen | Plates and cylinders for rotogravure printing
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
50650311. transistors | Transistors
83220200. Kindergerelateerde sociale diensten | Child related social services
83999902. Antipoverty board | Antipoverty board

Werken bij TOUCH SAILING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOUCH SAILING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOUCH SAILING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOUCH SAILING. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als plaatbewerker.

  • Magazijnier met BT-ervaring gezocht. (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice. Je wordt aan de hand van een rugzak met computerstem naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Je doet dit met een elektrische transpallet.

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Wuustwezel en omliggende gemeenten (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Haacht Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

Zoek naar antwoorden van TOUCH SAILING in sociale netwerken
Look for responds of TOUCH SAILING in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOUCH SAILING. Laat een reactie achter voor TOUCH SAILING. TOUCH SAILING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOUCH SAILING. Leave a respond for TOUCH SAILING. TOUCH SAILING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOUCH SAILING op de google maps. Adres en contacten TOUCH SAILING
Location of TOUCH SAILING on the google maps. Address and contacts of TOUCH SAILING

Andere gerelateerde bedrijven als come TOUCH SAILING TOUCH SAILING: Horta NV | Jolly Home | Intyre NV | VANDEWEEGE NV | SIDUS Executive Search BVBA

Other related companies as TOUCH SAILING: Horta NV | Jolly Home | Intyre NV | VANDEWEEGE NV | SIDUS Executive Search BVBA

TOUCH SAILING is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Lovendegem, België. De volledige naam van het bedrijf is TOUCH SAILING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05936157226. Het bedrijf TOUCH SAILING bevindt zich op het adres: Kerkstraat 18,9920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 210,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TOUCH SAILING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOUCH SAILING is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOUCH SAILING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOUCH SAILING, openstaande posities, locatie van TOUCH SAILING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TOUCH SAILING is a company, that was registered 1992 in Lovendegem region, Belgium. Full name of company is TOUCH SAILING, company assigned to the tax number BE05936157226. The company TOUCH SAILING is located at the address: Kerkstraat 18,9920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 210,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TOUCH SAILING were not found.
The main activity of TOUCH SAILING is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TOUCH SAILING is not available. You also can look at reviews of TOUCH SAILING, open positions, location of TOUCH SAILING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOUCH SAILING, Lovendegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOUCH SAILING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOUCH SAILING, Lovendegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOUCH SAILING, employees, financial statistics.