Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA

Contactgegevens Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA

Regio (region): Dinant, België

Adres (address): Place Baudouin I 2,5500, België

Telefoon (phone): 082 22 43 97 082 22 43 97

Fax (fax): 082 22 64 64 082 22 64 64

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA
Products information Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA

BTW identificatienummer (tax): BE04926513671
Ondernemingsnummer: 9348236083
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 860,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA
(Get full report from official database of BE for Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA
Addition kinds of activities for Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA

372499. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
29510000. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
34480102. Carports, geprefabriceerd metaal | Carports, prefabricated metal
37619903. Geleide raketten, compleet | Guided missiles, complete
51310200. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
53119902. Warenhuizen, niet-korting | Department stores, non-discount

Werken bij Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

    Regio: WESTMEERBEEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA in sociale netwerken
Look for responds of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Laat een reactie achter voor Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Leave a respond for Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA op de google maps. Adres en contacten Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA
Location of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA on the google maps. Address and contacts of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA: Sun Incentives | De Cock Fashion BVBA | Pakima BVBA | Carloma BVBA | MVC BVBA

Other related companies as Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA: Sun Incentives | De Cock Fashion BVBA | Pakima BVBA | Carloma BVBA | MVC BVBA

Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Dinant, België. De volledige naam van het bedrijf is Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04926513671. Het bedrijf Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA bevindt zich op het adres: Place Baudouin I 2,5500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 860,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, openstaande posities, locatie van Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA is a company, that was registered 1988 in Dinant region, Belgium. Full name of company is Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, company assigned to the tax number BE04926513671. The company Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA is located at the address: Place Baudouin I 2,5500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 860,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA were not found.
The main activity of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA is not available. You also can look at reviews of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, open positions, location of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, Dinant: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, Dinant: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, employees, financial statistics.