INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW

Contactgegevens INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW

Regio (region): GENT, België

Adres (address): CONGRESCENTRUM,9000, België

Telefoon (phone): 09 241 55 00 09 241 55 00

Fax (fax): +32 (67) 545-98-39 +32 (67) 545-98-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW
Products information INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW

BTW identificatienummer (tax): BE06816436767
Ondernemingsnummer: 3003906250
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 709,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW
(Get full report from official database of BE for INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW
Addition kinds of activities for INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW

422500. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
495902. Ziektebestrijding | Disease control
02790301. Alligator boerderij | Alligator farm
22110305. Handdoeken en handdoeken, katoen | Towels and toweling, cotton
25110503. Magazijnrekken: hout | Magazine racks: wood
38250205. Decade dozen: capaciteit, inductie en weerstand | Decade boxes: capacitance, inductance, and resistance
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
55990101. Vliegtuig, zelfrijdend | Aircraft, self-propelled
75140000. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental

Werken bij INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Afvullijn Operator Gent 2 Ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Gent zoeken we een afvullijn operator - Je ziet er op toe dat de vaten goed gevuld worden en controleert op de kwaliteit ervan - Je werkt in de chemie waar veiligheid voorop staat, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid

  • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Poetshulp Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 28 u Moorslede (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

Zoek naar antwoorden van INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW in sociale netwerken
Look for responds of INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW. Laat een reactie achter voor INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW. INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW. Leave a respond for INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW. INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW op de google maps. Adres en contacten INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW
Location of INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW on the google maps. Address and contacts of INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW: BOSCH-ELECTROTECH | Dinamo sa | Prenuptia Meubelcenter nv | V.Z.W. De Dauw | Veldeman Bedding NV

Other related companies as INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW: BOSCH-ELECTROTECH | Dinamo sa | Prenuptia Meubelcenter nv | V.Z.W. De Dauw | Veldeman Bedding NV

INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio GENT, België. De volledige naam van het bedrijf is INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06816436767. Het bedrijf INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW bevindt zich op het adres: CONGRESCENTRUM,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 709,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW, openstaande posities, locatie van INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW is a company, that was registered 2000 in GENT region, Belgium. Full name of company is INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW, company assigned to the tax number BE06816436767. The company INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW is located at the address: CONGRESCENTRUM,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 709,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW were not found.
The main activity of INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW is not available. You also can look at reviews of INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW, open positions, location of INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW, GENT: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW, GENT: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INT. JAARBEURS VAN VLAANDEREN VZW, employees, financial statistics.