BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.
Private companiesMetal Mining • BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.

Contactgegevens BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Groeningestraat 37,8500, België

Telefoon (phone): 056 22 95 22 056 22 95 22

Fax (fax): 056 21 60 77 056 21 60 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.
Products information BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.

BTW identificatienummer (tax): BE03779815673
Ondernemingsnummer: 1180175781
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 420,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.
(Get full report from official database of BE for BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.
Addition kinds of activities for BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.

3171. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
22310201. Bleekgaren en stoffen: wol of soortgelijke vezels | Bleaching yarn and fabrics: wool or similar fibers
26210504. Poster papier | Poster paper
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
37149907. Sanders, veiligheid van motorvoertuigen | Sanders, motor vehicle safety
37430000. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
51999925. wormen | Worms
75390000. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec

Werken bij BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

    Regio: HELCHTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ranst) - Zelfstandige basis (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, een aangenaam woon- en zorgcentrum te Rast zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. in sociale netwerken
Look for responds of BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.. Laat een reactie achter voor BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.. BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.. Leave a respond for BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.. BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. op de google maps. Adres en contacten BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.
Location of BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. on the google maps. Address and contacts of BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.

Andere gerelateerde bedrijven als come BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.: Nido NV | ECOLE PARENTS & EDUC DE BELGIQ ASBL | LAMBRECHT GARAGE NV | DYCK DIRK | Clarysse Electro BVBA

Other related companies as BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT.: Nido NV | ECOLE PARENTS & EDUC DE BELGIQ ASBL | LAMBRECHT GARAGE NV | DYCK DIRK | Clarysse Electro BVBA

BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03779815673. Het bedrijf BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. bevindt zich op het adres: Groeningestraat 37,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 420,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT., openstaande posities, locatie van BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. is a company, that was registered 2002 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT., company assigned to the tax number BE03779815673. The company BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. is located at the address: Groeningestraat 37,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 420,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. were not found.
The main activity of BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. is not available. You also can look at reviews of BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT., open positions, location of BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT., Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT., Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIENNALE STICHTING vzw INTERIEUR INTERNAT., employees, financial statistics.