Pluimers Isolatie

Contactgegevens Pluimers Isolatie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pluimers Isolatie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pluimers Isolatie

Regio (region): Ruiselede, België

Adres (address): Industriestraat 17B,8755, België

Telefoon (phone): 051 70 34 54 051 70 34 54

Fax (fax): 051 70 34 55 051 70 34 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pluimers Isolatie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pluimers Isolatie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pluimers Isolatie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pluimers Isolatie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pluimers Isolatie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pluimers Isolatie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pluimers Isolatie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pluimers Isolatie
Products information Pluimers Isolatie

BTW identificatienummer (tax): BE04106384277
Ondernemingsnummer: 6530792236
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Pluimers Isolatie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pluimers Isolatie
(Get full report from official database of BE for Pluimers Isolatie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pluimers Isolatie
Addition kinds of activities for Pluimers Isolatie

145902. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
359399. Vloeistofcilinders en aandrijvingen, niet inbegrepen | Fluid power cylinders and actuators, nec
10410202. Gouden ertsmalen | Gold ore milling
34330202. Radiatoren, behalve elektrisch | Radiators, except electric
35110100. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
35719903. minicomputers | Minicomputers
36799904. Cryogene koelapparatuur voor infrarood detectoren, masers | Cryogenic cooling devices for infrared detectors, masers
82990304. Spraaklessen | Voice lessons

Werken bij Pluimers Isolatie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pluimers Isolatie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pluimers Isolatie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pluimers Isolatie. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Betonarbeider (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

  • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Job étudiant (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Automechanicus (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een automechanicus Algemeen onderhoud en nazicht van A-Z uitvoeren Defecten kunnen detecteren en herstellen

  • Zelfstandig consulent voor een relatiebureau. Regio Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie Brussel/Vlaams-Brabant. U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van Pluimers Isolatie in sociale netwerken
Look for responds of Pluimers Isolatie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pluimers Isolatie. Laat een reactie achter voor Pluimers Isolatie. Pluimers Isolatie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pluimers Isolatie. Leave a respond for Pluimers Isolatie. Pluimers Isolatie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pluimers Isolatie op de google maps. Adres en contacten Pluimers Isolatie
Location of Pluimers Isolatie on the google maps. Address and contacts of Pluimers Isolatie

Andere gerelateerde bedrijven als come Pluimers Isolatie Pluimers Isolatie: Cloquette Ets Chimiques SPRL | IMTECH BELGIUM PROJECTS NV | 'Adsikidee! BVBA | Markima SPRL | 3D Elektro

Other related companies as Pluimers Isolatie: Cloquette Ets Chimiques SPRL | IMTECH BELGIUM PROJECTS NV | 'Adsikidee! BVBA | Markima SPRL | 3D Elektro

Pluimers Isolatie is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Ruiselede, België. De volledige naam van het bedrijf is Pluimers Isolatie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04106384277. Het bedrijf Pluimers Isolatie bevindt zich op het adres: Industriestraat 17B,8755. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Pluimers Isolatie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pluimers Isolatie is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pluimers Isolatie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pluimers Isolatie, openstaande posities, locatie van Pluimers Isolatie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pluimers Isolatie is a company, that was registered 1985 in Ruiselede region, Belgium. Full name of company is Pluimers Isolatie, company assigned to the tax number BE04106384277. The company Pluimers Isolatie is located at the address: Industriestraat 17B,8755. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Pluimers Isolatie were not found.
The main activity of Pluimers Isolatie is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pluimers Isolatie is not available. You also can look at reviews of Pluimers Isolatie, open positions, location of Pluimers Isolatie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pluimers Isolatie, Ruiselede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pluimers Isolatie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pluimers Isolatie, Ruiselede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pluimers Isolatie, employees, financial statistics.