Gallenco Isolatiebedrijf BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Gallenco Isolatiebedrijf BVBA
Private companiesReal Estate • Gallenco Isolatiebedrijf BVBA

Contactgegevens Gallenco Isolatiebedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gallenco Isolatiebedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gallenco Isolatiebedrijf BVBA

Regio (region): Nieuwpoort, België

Adres (address): Stationslaan 13,8620, België

Telefoon (phone): 058 23 71 76 058 23 71 76

Fax (fax): 058 23 25 63 058 23 25 63

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gallenco Isolatiebedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gallenco Isolatiebedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gallenco Isolatiebedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gallenco Isolatiebedrijf BVBA
Products information Gallenco Isolatiebedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06665649414
Ondernemingsnummer: 6407196044
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Gallenco Isolatiebedrijf BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gallenco Isolatiebedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Gallenco Isolatiebedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gallenco Isolatiebedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Gallenco Isolatiebedrijf BVBA

17439900. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
22610100. Afdrukken van katoenen breedgeweven stoffen | Printing of cotton broadwoven fabrics
28340200. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
51490306. Moutextract | Malt extract
79970403. Polo club, lidmaatschap | Polo club, membership

Werken bij Gallenco Isolatiebedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gallenco Isolatiebedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Mechanicien (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

Zoek naar antwoorden van Gallenco Isolatiebedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Gallenco Isolatiebedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Leave a respond for Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Gallenco Isolatiebedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gallenco Isolatiebedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Gallenco Isolatiebedrijf BVBA
Location of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gallenco Isolatiebedrijf BVBA Gallenco Isolatiebedrijf BVBA: A.E.C. Kantelpoorten NV | Noppe E | Alpimmo | Dexters Marco BVBA | Forrez N.V.

Other related companies as Gallenco Isolatiebedrijf BVBA: A.E.C. Kantelpoorten NV | Noppe E | Alpimmo | Dexters Marco BVBA | Forrez N.V.

Gallenco Isolatiebedrijf BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Nieuwpoort, België. De volledige naam van het bedrijf is Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06665649414. Het bedrijf Gallenco Isolatiebedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Stationslaan 13,8620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 713,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Gallenco Isolatiebedrijf BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gallenco Isolatiebedrijf BVBA is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gallenco Isolatiebedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Gallenco Isolatiebedrijf BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Gallenco Isolatiebedrijf BVBA is a company, that was registered 2005 in Nieuwpoort region, Belgium. Full name of company is Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE06665649414. The company Gallenco Isolatiebedrijf BVBA is located at the address: Stationslaan 13,8620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 713,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Gallenco Isolatiebedrijf BVBA were not found.
The main activity of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, open positions, location of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, Nieuwpoort: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, Nieuwpoort: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, employees, financial statistics.