VAN AVERMAET -COMABO NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • VAN AVERMAET -COMABO NV
Private companiesOil and Gas Extraction • VAN AVERMAET -COMABO NV

Contactgegevens VAN AVERMAET -COMABO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN AVERMAET -COMABO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN AVERMAET -COMABO NV

Regio (region): Lokeren, België

Adres (address): Wolfsakker 3,9160, België

Telefoon (phone): 09 348 15 77 09 348 15 77

Fax (fax): 09 349 04 40 09 349 04 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN AVERMAET -COMABO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN AVERMAET -COMABO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN AVERMAET -COMABO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN AVERMAET -COMABO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN AVERMAET -COMABO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN AVERMAET -COMABO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN AVERMAET -COMABO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN AVERMAET -COMABO NV
Products information VAN AVERMAET -COMABO NV

BTW identificatienummer (tax): BE08817596435
Ondernemingsnummer: 3886657714
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VAN AVERMAET -COMABO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN AVERMAET -COMABO NV
(Get full report from official database of BE for VAN AVERMAET -COMABO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN AVERMAET -COMABO NV
Addition kinds of activities for VAN AVERMAET -COMABO NV

525101. Gereedschap | Tools
01719902. Bosbessenboerderij | Blueberry farm
20679901. Kauwgom basis | Chewing gum base
20870203. Concentreert, drinken | Concentrates, drink
32290701. Lampen voor elektrische verlichting | Bulbs for electric lights
33990102. Vlokken, metaal | Flakes, metal
73839905. Nieuws ticker service | News ticker service

Werken bij VAN AVERMAET -COMABO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN AVERMAET -COMABO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN AVERMAET -COMABO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN AVERMAET -COMABO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • Chef kok Bedrijfsrestaurant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor:  - het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs - de activiteit in de keuken organiseren en coördineren - optimaal food-cost beheer - Kleine administratieve taken uitvoeren   Bedrijfsprofiel: Voor een groeiend bedrijf in de BENELUX zijn we op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerker die eten en drinken de rol geeft die het verdient.    

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Lasser samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • HUISHOUDHULP REGIO EVERGEM (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particulieren. Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde dienstenchequesconsulenten zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking. Functieomschrijving Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Naaiwerkjes Bereiden van maaltijden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van VAN AVERMAET -COMABO NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN AVERMAET -COMABO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN AVERMAET -COMABO NV. Laat een reactie achter voor VAN AVERMAET -COMABO NV. VAN AVERMAET -COMABO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN AVERMAET -COMABO NV. Leave a respond for VAN AVERMAET -COMABO NV. VAN AVERMAET -COMABO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN AVERMAET -COMABO NV op de google maps. Adres en contacten VAN AVERMAET -COMABO NV
Location of VAN AVERMAET -COMABO NV on the google maps. Address and contacts of VAN AVERMAET -COMABO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN AVERMAET -COMABO NV VAN AVERMAET -COMABO NV: Bodson Pierre-Louis | D.T.C.& PRINTING CV | Aegis nv NV | Pajot (De) | Otto Oome Information Technologies

Other related companies as VAN AVERMAET -COMABO NV: Bodson Pierre-Louis | D.T.C.& PRINTING CV | Aegis nv NV | Pajot (De) | Otto Oome Information Technologies

VAN AVERMAET -COMABO NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Lokeren, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN AVERMAET -COMABO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08817596435. Het bedrijf VAN AVERMAET -COMABO NV bevindt zich op het adres: Wolfsakker 3,9160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 596,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VAN AVERMAET -COMABO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN AVERMAET -COMABO NV is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN AVERMAET -COMABO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN AVERMAET -COMABO NV, openstaande posities, locatie van VAN AVERMAET -COMABO NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN AVERMAET -COMABO NV is a company, that was registered 2002 in Lokeren region, Belgium. Full name of company is VAN AVERMAET -COMABO NV, company assigned to the tax number BE08817596435. The company VAN AVERMAET -COMABO NV is located at the address: Wolfsakker 3,9160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 596,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VAN AVERMAET -COMABO NV were not found.
The main activity of VAN AVERMAET -COMABO NV is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN AVERMAET -COMABO NV is not available. You also can look at reviews of VAN AVERMAET -COMABO NV, open positions, location of VAN AVERMAET -COMABO NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN AVERMAET -COMABO NV, Lokeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN AVERMAET -COMABO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN AVERMAET -COMABO NV, Lokeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN AVERMAET -COMABO NV, employees, financial statistics.