Smeets SA

Contactgegevens Smeets SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smeets SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smeets SA

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, België

Adres (address): Bergensesteenweg 189,1600, België

Telefoon (phone): 02 377 11 40 02 377 11 40

Fax (fax): 02 377 24 07 02 377 24 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smeets SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smeets SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smeets SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smeets SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smeets SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smeets SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smeets SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smeets SA
Products information Smeets SA

BTW identificatienummer (tax): BE04816650390
Ondernemingsnummer: 3877044677
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 794,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Smeets SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smeets SA
(Get full report from official database of BE for Smeets SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smeets SA
Addition kinds of activities for Smeets SA

025300. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
25140100. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
27619906. Unit sets (veelvoudige bedrijfsvormen) | Unit sets (manifold business forms)
75389901. Reparaties van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repairs
80639900. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec

Werken bij Smeets SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smeets SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smeets SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smeets SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke seizoenarbeider (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee bij het stekken van planten, voor een periode van één week.

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 3 gastgezinnen in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van Smeets SA in sociale netwerken
Look for responds of Smeets SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smeets SA. Laat een reactie achter voor Smeets SA. Smeets SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smeets SA. Leave a respond for Smeets SA. Smeets SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smeets SA op de google maps. Adres en contacten Smeets SA
Location of Smeets SA on the google maps. Address and contacts of Smeets SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Smeets SA Smeets SA: Dimowo Construct NV | Verbruggen | Kaai Design | LAMBERT D L VERPAKKINGEN | Filippus

Other related companies as Smeets SA: Dimowo Construct NV | Verbruggen | Kaai Design | LAMBERT D L VERPAKKINGEN | Filippus

Smeets SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is Smeets SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04816650390. Het bedrijf Smeets SA bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 189,1600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 794,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Smeets SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Smeets SA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smeets SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smeets SA, openstaande posities, locatie van Smeets SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Smeets SA is a company, that was registered 1996 in Sint-Pieters-Leeuw region, Belgium. Full name of company is Smeets SA, company assigned to the tax number BE04816650390. The company Smeets SA is located at the address: Bergensesteenweg 189,1600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 794,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Smeets SA were not found.
The main activity of Smeets SA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Smeets SA is not available. You also can look at reviews of Smeets SA, open positions, location of Smeets SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smeets SA, Sint-Pieters-Leeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smeets SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smeets SA, Sint-Pieters-Leeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smeets SA, employees, financial statistics.