Mushroom Media

Contactgegevens Mushroom Media: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mushroom Media: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mushroom Media

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Afrikalaan 305,9000, België

Telefoon (phone): 09 370 88 53 09 370 88 53

Fax (fax): +32 (87) 885-99-34 +32 (87) 885-99-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mushroom Media: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mushroom Media"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mushroom Media"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mushroom Media, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mushroom Media. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mushroom Media, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mushroom Media. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mushroom Media
Products information Mushroom Media

BTW identificatienummer (tax): BE01343597412
Ondernemingsnummer: 9231506347
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Mushroom Media zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mushroom Media
(Get full report from official database of BE for Mushroom Media)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mushroom Media
Addition kinds of activities for Mushroom Media

072201. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
20350107. Geurstoffen, Groentesaus (behalve tomaat en droog) | Seasonings, vegetable sauces (except tomato and dry)
24319902. Schaafmolen, millwork | Planing mill, millwork
28360200. extracten | Extracts
34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous
38250308. Frequentiemeters: elektrisch, mechanisch en elektronisch | Frequency meters: electrical, mechanical, and electronic
51819903. Portier | Porter
79410105. Voetbalclub | Soccer club
80219902. Groeps- en bedrijfspraktijk, tandarts | Group and corporate practice, dentist

Werken bij Mushroom Media: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mushroom Media: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mushroom Media. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mushroom Media. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een kinesitherapeut / osteopaat (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Mushroom Media in sociale netwerken
Look for responds of Mushroom Media in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mushroom Media. Laat een reactie achter voor Mushroom Media. Mushroom Media bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mushroom Media. Leave a respond for Mushroom Media. Mushroom Media on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mushroom Media op de google maps. Adres en contacten Mushroom Media
Location of Mushroom Media on the google maps. Address and contacts of Mushroom Media

Andere gerelateerde bedrijven als come Mushroom Media Mushroom Media: Brouwerij Van Goethem | Depecker Egide SPRL | D.W. Diffusion BVBA | E.V.K. BVBA | Axel hulet

Other related companies as Mushroom Media: Brouwerij Van Goethem | Depecker Egide SPRL | D.W. Diffusion BVBA | E.V.K. BVBA | Axel hulet

Mushroom Media is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Mushroom Media, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01343597412. Het bedrijf Mushroom Media bevindt zich op het adres: Afrikalaan 305,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 176,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Mushroom Media zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mushroom Media is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mushroom Media is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mushroom Media, openstaande posities, locatie van Mushroom Media op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mushroom Media is a company, that was registered 1988 in Gent region, Belgium. Full name of company is Mushroom Media, company assigned to the tax number BE01343597412. The company Mushroom Media is located at the address: Afrikalaan 305,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 176,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Mushroom Media were not found.
The main activity of Mushroom Media is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mushroom Media is not available. You also can look at reviews of Mushroom Media, open positions, location of Mushroom Media on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mushroom Media, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mushroom Media, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mushroom Media, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mushroom Media, employees, financial statistics.