MEDIATECH INTERNET SERVICES

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • MEDIATECH INTERNET SERVICES
Private companiesPaper and Allied Products • MEDIATECH INTERNET SERVICES

Contactgegevens MEDIATECH INTERNET SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEDIATECH INTERNET SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEDIATECH INTERNET SERVICES

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Meensesteenweg 194,8800, België

Telefoon (phone): 0486 20 20 27; 051 25 16 38 0486 20 20 27; 051 25 16 38

Fax (fax): +32 (4) 224-89-57 +32 (4) 224-89-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEDIATECH INTERNET SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEDIATECH INTERNET SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEDIATECH INTERNET SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEDIATECH INTERNET SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEDIATECH INTERNET SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEDIATECH INTERNET SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEDIATECH INTERNET SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEDIATECH INTERNET SERVICES
Products information MEDIATECH INTERNET SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE07103179931
Ondernemingsnummer: 2433715820
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 217,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in MEDIATECH INTERNET SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEDIATECH INTERNET SERVICES
(Get full report from official database of BE for MEDIATECH INTERNET SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEDIATECH INTERNET SERVICES
Addition kinds of activities for MEDIATECH INTERNET SERVICES

396199. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
02139901. Hog feedlot | Hog feedlot
23699911. Warm-up, jogging en zweetpakken: meisjes en kinderen | Warm-up, jogging, and sweat suits: girls' and children's
24110208. Rails, hek: rond of split | Rails, fence: round or split
34790219. Roestbestendig (heet dompelen) van metalen en gevormde producten | Rust proofing (hot dipping) of metals and formed products
35240104. Rototillers (tuinmachines) | Rototillers (garden machinery)
37110102. Automobiellichamen, personenauto, geen motor, enz. | Automobile bodies, passenger car, not including engine, etc.
38420417. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
50840108. Machines en apparatuur voor de productie van melkproducten | Milk products manufacturing machinery and equipment
50850801. Abrasives | Abrasives

Werken bij MEDIATECH INTERNET SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEDIATECH INTERNET SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEDIATECH INTERNET SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEDIATECH INTERNET SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Eurostaff - Integration Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a functional integration analyst whose mission will be to define and to maintain the integration services of these applications with the other applications. The IT systems are evolving towards a service-oriented architecture. Furthermore the analyst will have to be comfortable with these concepts in order to work easily and effectively with the technical and functional teams. Tasks The mission consists of... In the context of projects and evolutionary maintenance: Conduct workshops to collect needs (in terms of integration) and define an approach with the parties concerned (application teams, Architect and development team); Perform functional analysis of services and interfaces between different applications; Follow the development of services and interfaces; Perform testing of services and interfaces, using tools such as SOAP UI; Perform integration testing with different applications, in collaboration with others analysts; Perform sanity checks when going into production; Ensure the post-go live. As part of the corrective maintenance: Take charge of integration-related incidents; Identify the integration problems, analyze them, in order to be able to set up a fix; Follow the development of patches; Perform the testing; Ensure the deployment of patches, respecting our governance in release management. Profile The required technical skills are: Mastery of SOA concepts. Mastering concepts around Web services (WSDL, XML, XSLT, ...), through tools such as SOAP UI, XML Spy. Mastery of UML (Class Diagram, Use Case, State Diagram & Sequence Diagram), and tools of modeling like Enterprise Architect. Knowledge of BPMN, development methodologies (Agile) and methodologies of testing. Personal Skills: Academic with a scientific orientation (civil engineer or Master in computer science..) Minimum of 5 years experience as a Functional Analyst, including at least 1 year as an analyst functional integration. Proficiency in one of the two national languages and good knowledge of the other, as well as mastery of professional technical English. Key skills: good analytical and summary skills; good customer spirit (internal); critical mind ; outcome orientation; listening skills; assertiveness and autonomy Please note you must be eligible to work onsite full-time in Brussels.

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van MEDIATECH INTERNET SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of MEDIATECH INTERNET SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEDIATECH INTERNET SERVICES. Laat een reactie achter voor MEDIATECH INTERNET SERVICES. MEDIATECH INTERNET SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEDIATECH INTERNET SERVICES. Leave a respond for MEDIATECH INTERNET SERVICES. MEDIATECH INTERNET SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEDIATECH INTERNET SERVICES op de google maps. Adres en contacten MEDIATECH INTERNET SERVICES
Location of MEDIATECH INTERNET SERVICES on the google maps. Address and contacts of MEDIATECH INTERNET SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come MEDIATECH INTERNET SERVICES MEDIATECH INTERNET SERVICES: Picha | DHR SIX : SPES NOSTRA INST.TSO | WIJCKMANS NV | Cosemans NV | Video Management

Other related companies as MEDIATECH INTERNET SERVICES: Picha | DHR SIX : SPES NOSTRA INST.TSO | WIJCKMANS NV | Cosemans NV | Video Management

MEDIATECH INTERNET SERVICES is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is MEDIATECH INTERNET SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07103179931. Het bedrijf MEDIATECH INTERNET SERVICES bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 194,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 217,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MEDIATECH INTERNET SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEDIATECH INTERNET SERVICES is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEDIATECH INTERNET SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEDIATECH INTERNET SERVICES, openstaande posities, locatie van MEDIATECH INTERNET SERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEDIATECH INTERNET SERVICES is a company, that was registered 2013 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is MEDIATECH INTERNET SERVICES, company assigned to the tax number BE07103179931. The company MEDIATECH INTERNET SERVICES is located at the address: Meensesteenweg 194,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 217,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MEDIATECH INTERNET SERVICES were not found.
The main activity of MEDIATECH INTERNET SERVICES is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MEDIATECH INTERNET SERVICES is not available. You also can look at reviews of MEDIATECH INTERNET SERVICES, open positions, location of MEDIATECH INTERNET SERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEDIATECH INTERNET SERVICES, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEDIATECH INTERNET SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEDIATECH INTERNET SERVICES, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEDIATECH INTERNET SERVICES, employees, financial statistics.