Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm
Private companiesOil and Gas Extraction • Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm

Contactgegevens Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 480 Bus 7,1050, België

Telefoon (phone): 02 645 14 11 02 645 14 11

Fax (fax): 02 645 14 45 02 645 14 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm
Products information Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm

BTW identificatienummer (tax): BE02982482910
Ondernemingsnummer: 4110504150
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm
(Get full report from official database of BE for Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm
Addition kinds of activities for Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm

225700. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
598900. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
628999. Beveiligings- en grondstoffendiensten, nec, nec | Security and commodity services, nec, nec
34430505. Nucleaire afscherming, metalen plaat | Nuclear shielding, metal plate
34439909. Ladles, metalen plaat | Ladles, metal plate
79410102. Basketbalclub | Basketball club

Werken bij Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Jobstudent (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

Zoek naar antwoorden van Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm in sociale netwerken
Look for responds of Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm. Laat een reactie achter voor Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm. Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm. Leave a respond for Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm. Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm op de google maps. Adres en contacten Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm
Location of Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm on the google maps. Address and contacts of Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm

Andere gerelateerde bedrijven als come Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm: Advocatenkantoor Janssen | Micon bvba | ABV Lift-Technics NV | TVR TECHNICAL TRANSLATIONS BVBA | SALME FRANCIS

Other related companies as Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm: Advocatenkantoor Janssen | Micon bvba | ABV Lift-Technics NV | TVR TECHNICAL TRANSLATIONS BVBA | SALME FRANCIS

Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02982482910. Het bedrijf Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm bevindt zich op het adres: Louizalaan 480 Bus 7,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm, openstaande posities, locatie van Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm is a company, that was registered 1996 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm, company assigned to the tax number BE02982482910. The company Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm is located at the address: Louizalaan 480 Bus 7,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm were not found.
The main activity of Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm is not available. You also can look at reviews of Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm, open positions, location of Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jones Day Reavis & Pogue International Law Firm, employees, financial statistics.