Home Entertainment Services SPRL

Contactgegevens Home Entertainment Services SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Home Entertainment Services SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Home Entertainment Services SPRL

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Kapucijnbloemenlaan 3,1030, België

Telefoon (phone): 0477 42 46 26 0477 42 46 26

Fax (fax): +32 (4) 194-68-85 +32 (4) 194-68-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Home Entertainment Services SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Home Entertainment Services SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Home Entertainment Services SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Home Entertainment Services SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Home Entertainment Services SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Home Entertainment Services SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Home Entertainment Services SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Home Entertainment Services SPRL
Products information Home Entertainment Services SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03462036132
Ondernemingsnummer: 3467254638
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Home Entertainment Services SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Home Entertainment Services SPRL
(Get full report from official database of BE for Home Entertainment Services SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Home Entertainment Services SPRL
Addition kinds of activities for Home Entertainment Services SPRL

2399. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
912102. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
931102. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy
38420404. Canes, orthopedisch | Canes, orthopedic
50510216. Staal | Steel
51120300. Albums, plakboeken en bindmiddelen | Albums, scrapbooks and binders

Werken bij Home Entertainment Services SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Home Entertainment Services SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Home Entertainment Services SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Home Entertainment Services SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • Poetshulp Bever (BEVER)

    Regio: BEVER

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • Magazijnmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opbellen van klanten om te laten weten dat hun bestelling klaar staat Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Kortom: jij bent verantwoordelijk voor het kloppend hart van onze winkel, het magazijn

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Oliver James Associates - Business Analyst Non Life Insurances (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert when it comes to analysis? Have you gained experience within the Insurance industry, more specifically in the Non Life department? Are you available to start a new freelance mission by December the latest? Well, you might be the candidate that I'm looking for. Company My client, a banking company located in Brussels, is seeking to hire a Business Analyst within the Non Life department to work on innovative projects. Think of initiatives as changing the sales flow, speeding up the outpayments - basically, looking for new ways to improve their client's experience. Ideally... You have a Medior to Senior experience as a Business Analyst, You have knowledge of Non Life insurances, You have a strong command of English and preferably a good knowledge of Dutch and French, You are an absolute teamplayer, And you are willing to work in an Agile environment. Interested in hearing more? Feel free to APPLY via the button below. Looking forward to be speaking to you soon!

  • Brainbridge - Medior or Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description  Within the client there are multiple Agile teams. Some dedicated to single applications, others for multiple applications. This job description is meant for a person who will be able to join one of the Agile teams. These applications cover backend systems (WebServices) or user facing application (Spring MVC JavaScript + Twitterbootstrap + Oracle). You will be helping the team making the deadlines of these applications. It is END-2-END development, hence you have to work with all technologies described below. The perfect profile is a person who picks up tasks and makes sure he delivers what is asked. Who doesn't t take things for granted and is willing to challenge what is handed to him.    Technical skills  Core Accountabilities: Experience in Java (7+8) is mandatory Experience in Spring 3 & 4 (focus on data accessibility towards the database) is mandatory Experience in Maven is mandatory Experience in Hibernate is mandatory Experience in WebServices (WSDL, Rest+JSON/XML) is mandatory Experience of 5 year plus in all the above is mandatory.  Essential qualities: Experience in Agile Methodologies is very important Experience in Test Driven Development is very important Experience in working with multiple Terabytes of data is very important 5 years plus experience Team player Taking ownership Problem solving Good English language skills  Desirable qualities: Degree level or equivalent International transport / Postal industry/Telecom   Location: Brussels Job type: Development

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

Zoek naar antwoorden van Home Entertainment Services SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Home Entertainment Services SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Home Entertainment Services SPRL. Laat een reactie achter voor Home Entertainment Services SPRL. Home Entertainment Services SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Home Entertainment Services SPRL. Leave a respond for Home Entertainment Services SPRL. Home Entertainment Services SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Home Entertainment Services SPRL op de google maps. Adres en contacten Home Entertainment Services SPRL
Location of Home Entertainment Services SPRL on the google maps. Address and contacts of Home Entertainment Services SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Home Entertainment Services SPRL Home Entertainment Services SPRL: CHEVROLET-VANNESTE SERVICE | Usico | HELIOS | In Licht | The Secrets of Chateau Schoonhoven

Other related companies as Home Entertainment Services SPRL: CHEVROLET-VANNESTE SERVICE | Usico | HELIOS | In Licht | The Secrets of Chateau Schoonhoven

Home Entertainment Services SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Home Entertainment Services SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03462036132. Het bedrijf Home Entertainment Services SPRL bevindt zich op het adres: Kapucijnbloemenlaan 3,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 772,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Home Entertainment Services SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Home Entertainment Services SPRL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Home Entertainment Services SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Home Entertainment Services SPRL, openstaande posities, locatie van Home Entertainment Services SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Home Entertainment Services SPRL is a company, that was registered 2005 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Home Entertainment Services SPRL, company assigned to the tax number BE03462036132. The company Home Entertainment Services SPRL is located at the address: Kapucijnbloemenlaan 3,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 772,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Home Entertainment Services SPRL were not found.
The main activity of Home Entertainment Services SPRL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Home Entertainment Services SPRL is not available. You also can look at reviews of Home Entertainment Services SPRL, open positions, location of Home Entertainment Services SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Home Entertainment Services SPRL, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Home Entertainment Services SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Home Entertainment Services SPRL, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Home Entertainment Services SPRL, employees, financial statistics.