Doggybites BVBA

Contactgegevens Doggybites BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Doggybites BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Doggybites BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Sint-Pietersnieuwstraat 132C,9000, België

Telefoon (phone): 09 329 57 67 09 329 57 67

Fax (fax): 09 224 32 32 09 224 32 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Doggybites BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Doggybites BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Doggybites BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Doggybites BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Doggybites BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Doggybites BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Doggybites BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Doggybites BVBA
Products information Doggybites BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07370147705
Ondernemingsnummer: 7178710937
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Doggybites BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Doggybites BVBA
(Get full report from official database of BE for Doggybites BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Doggybites BVBA
Addition kinds of activities for Doggybites BVBA

204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
22110410. Velveteens | Velveteens
22590402. Gordels en andere basiskleding, gebreid | Girdles and other foundation garments, knit
22980202. Snoer, gevlochten | Cord, braided
25149900. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
28950000. Carbon zwart | Carbon black
35310805. Emmers, uitgraving: clamshell, beton, dragline, enz. | Buckets, excavating: clamshell, concrete, dragline, etc.
35420504. Metalen afzettingsvormende machines | Metal deposit forming machines
38269907. Milieutechnische apparatuur | Environmental testing equipment
38290309. Restitutieapparatuur, fotogrammetrische | Restitution apparatus, photogrammetrical

Werken bij Doggybites BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Doggybites BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Doggybites BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Doggybites BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Albert Heijn Beveren medewerkers bakkerijafdeling (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de bakkerij in de Albert Heijn winkel zoeken wij 2 medewerkers optie vast. Je bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de bakkerij. Afbakken van producten, aanvullen van stock, aanvullen van de rekken, advies geven aan de klanten, vragen beantwoorden van de klanten.. Je bent bereid om te werken in een warme omgeving, maar ook in een koude. Flexibel uurrooster tussen 6u en 20.30u

  • CNC MACHINEBEDIENER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het bedienen en instellen van CNC gestuurde houtbewerkingsmachines.

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Huishoudhulp Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student verpakking Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van Doggybites BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Doggybites BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Doggybites BVBA. Laat een reactie achter voor Doggybites BVBA. Doggybites BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Doggybites BVBA. Leave a respond for Doggybites BVBA. Doggybites BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Doggybites BVBA op de google maps. Adres en contacten Doggybites BVBA
Location of Doggybites BVBA on the google maps. Address and contacts of Doggybites BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Doggybites BVBA Doggybites BVBA: JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN | Bruynooghe Computers | Valtan BVBA | Prorata s.a | VinoSoft Brussels

Other related companies as Doggybites BVBA: JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN | Bruynooghe Computers | Valtan BVBA | Prorata s.a | VinoSoft Brussels

Doggybites BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Doggybites BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07370147705. Het bedrijf Doggybites BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Pietersnieuwstraat 132C,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Doggybites BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Doggybites BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Doggybites BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Doggybites BVBA, openstaande posities, locatie van Doggybites BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Doggybites BVBA is a company, that was registered 1991 in Gent region, Belgium. Full name of company is Doggybites BVBA, company assigned to the tax number BE07370147705. The company Doggybites BVBA is located at the address: Sint-Pietersnieuwstraat 132C,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Doggybites BVBA were not found.
The main activity of Doggybites BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Doggybites BVBA is not available. You also can look at reviews of Doggybites BVBA, open positions, location of Doggybites BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Doggybites BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Doggybites BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Doggybites BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Doggybites BVBA, employees, financial statistics.