BULB SPRL

Contactgegevens BULB SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BULB SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BULB SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Zeepaardjesstraat 19-21,1080, België

Telefoon (phone): 02 410 20 30 02 410 20 30

Fax (fax): 02 420 08 82 02 420 08 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BULB SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BULB SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BULB SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BULB SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BULB SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BULB SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BULB SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BULB SPRL
Products information BULB SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06605499267
Ondernemingsnummer: 8699218750
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BULB SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BULB SPRL
(Get full report from official database of BE for BULB SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BULB SPRL
Addition kinds of activities for BULB SPRL

1381. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
34690201. Kookgerei, porselein geëmailleerd | Cooking ware, porcelain enameled
50919906. Go-carts | Go-carts
51490505. Water, gedestilleerd | Water, distilled
54990204. Thee | Tea
59999900. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
73359903. Fotografische studio, commercieel | Photographic studio, commercial
79110102. Discotheque, met uitzondering van alcoholische dranken | Discotheque, except those serving alcoholic beverages

Werken bij BULB SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BULB SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BULB SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BULB SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Poetshulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Mariakerke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Student houtbewerking m/v (357/18083) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij de geschikte jobstudent(e) die graag de handen uit de mouwen steekt? Onze klant is een groeiende onderneming die zich bezighoudt met verpakkingsoplossingen voor haar klanten. Zij verkopen, kopen, repareren en produceren zowel nieuwe als gebruikte pallets. Bij hen kan je terecht voor alle soorten en maten pallets in de ruimste zin van het woord. De leveringen gebeuren hoofdzakelijk in Midden- en Noord-Europa. Omwille van sterke groei, zijn wij op zoek naar een jobstudent magazijnier M/V die bij voorkeur 2 à 3 dagen per week beschikbaar is. Takenpakket: Paletten en opzetranden uitsorteren Paletten ontnestelen Paletten repareren Opzetranden schuren Goederen klaarzetten voor transport Magazijn ordelijk en proper houden/maken Dagen en uren zijn te bespreken, maar bij voorkeur werk je op volgende dagen: dinsdag en woensdag van 8 tot 17u donderdag van 8 tot 15u

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

Zoek naar antwoorden van BULB SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BULB SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BULB SPRL. Laat een reactie achter voor BULB SPRL. BULB SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BULB SPRL. Leave a respond for BULB SPRL. BULB SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BULB SPRL op de google maps. Adres en contacten BULB SPRL
Location of BULB SPRL on the google maps. Address and contacts of BULB SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BULB SPRL BULB SPRL: BITOS NV | Unibind NV | JPL Immobilier SCRL | Kena Tuindecor | LJUNGBERG, PHILIP

Other related companies as BULB SPRL: BITOS NV | Unibind NV | JPL Immobilier SCRL | Kena Tuindecor | LJUNGBERG, PHILIP

BULB SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is BULB SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06605499267. Het bedrijf BULB SPRL bevindt zich op het adres: Zeepaardjesstraat 19-21,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 390,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BULB SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BULB SPRL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BULB SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BULB SPRL, openstaande posities, locatie van BULB SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BULB SPRL is a company, that was registered 2000 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is BULB SPRL, company assigned to the tax number BE06605499267. The company BULB SPRL is located at the address: Zeepaardjesstraat 19-21,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 390,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BULB SPRL were not found.
The main activity of BULB SPRL is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BULB SPRL is not available. You also can look at reviews of BULB SPRL, open positions, location of BULB SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BULB SPRL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BULB SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BULB SPRL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BULB SPRL, employees, financial statistics.