Big Ben

Contactgegevens Big Ben: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Big Ben: address, phone, fax, email, website, opening hours

Big Ben

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Julilaan 62,1200, België

Telefoon (phone): 02 771 16 34 02 771 16 34

Fax (fax): 02 771 16 34 02 771 16 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Big Ben: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Big Ben"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Big Ben"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Big Ben, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Big Ben. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Big Ben, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Big Ben. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Big Ben
Products information Big Ben

BTW identificatienummer (tax): BE03346405029
Ondernemingsnummer: 1421325683
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Big Ben zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Big Ben
(Get full report from official database of BE for Big Ben)

Aanvulling soorten activiteiten voor Big Ben
Addition kinds of activities for Big Ben

9211. rechtbanken | Courts
204501. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
20230307. Melkpreparaten, gedroogd | Milk preparations, dried
20419900. Meel- en andere graanmolenproducten, niet inbegrepen | Flour and other grain mill products, nec
35770501. Barcode (magnetische inkt) printers | Bar code (magnetic ink) printers
50850105. Blikjes voor groenten en fruit | Cans for fruits and vegetables
51590103. Katoen, rauw | Cotton, raw

Werken bij Big Ben: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Big Ben: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Big Ben. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Big Ben. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lochristi (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Jobstudent (met optie vast) thuiszorg (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: T-INTERIM BOOM

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent  in de thuiszorg biedt je onze cliënten die hun huishouden wegens fysische, psychische of sociale redenen niet helemaal zelfstandig kunnen beredderen, hulp aan. Door deze belangrijke ondersteuning zorg je er mee voor dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Je takenpakket is divers en kan volgende opdrachten bij cliënten omvatten: Lichaamsverzorging (hulp bij het wassen, hulp bij het aankleden, haar- en of nagelverzorging,…) Huishoudelijke hulp (poetsen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken,…) Psychosociale ondersteuning: een luisterend oor en gezelschap bieden, opvangen en signaleren van problemen en/of bijkomende nood aan ondersteuning,… (ped)agogische ondersteuning: hulp bij de verzorging van de kinderen, hulp bij administratieve taken, ondersteunen bij verwerking van emotionele problemen,…

  • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van Big Ben in sociale netwerken
Look for responds of Big Ben in social networks

Lees alle opmerkingen voor Big Ben. Laat een reactie achter voor Big Ben. Big Ben bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Big Ben. Leave a respond for Big Ben. Big Ben on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Big Ben op de google maps. Adres en contacten Big Ben
Location of Big Ben on the google maps. Address and contacts of Big Ben

Andere gerelateerde bedrijven als come Big Ben Big Ben: BEX VERANDA | LIGUE FRANCOPHONE DE HATHA YOGA ASBL | Heremans BVBA | Sanico NV | Printphil S.P.R.L.

Other related companies as Big Ben: BEX VERANDA | LIGUE FRANCOPHONE DE HATHA YOGA ASBL | Heremans BVBA | Sanico NV | Printphil S.P.R.L.

Big Ben is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Big Ben, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03346405029. Het bedrijf Big Ben bevindt zich op het adres: Julilaan 62,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Big Ben zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Big Ben is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Big Ben is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Big Ben, openstaande posities, locatie van Big Ben op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Big Ben is a company, that was registered 1987 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Big Ben, company assigned to the tax number BE03346405029. The company Big Ben is located at the address: Julilaan 62,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Big Ben were not found.
The main activity of Big Ben is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Big Ben is not available. You also can look at reviews of Big Ben, open positions, location of Big Ben on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Big Ben, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Big Ben, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Big Ben, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Big Ben, employees, financial statistics.