Azimuth-Virtual Presence

Particuliere bedrijvencommunicatie • Azimuth-Virtual Presence
Private companiesCommunications • Azimuth-Virtual Presence

Contactgegevens Azimuth-Virtual Presence: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Azimuth-Virtual Presence: address, phone, fax, email, website, opening hours

Azimuth-Virtual Presence

Regio (region): Terhulpen, België

Adres (address): Avenue Ernest Solvay 80,1310, België

Telefoon (phone): 02 653 53 00 02 653 53 00

Fax (fax): 02 652 53 04 02 652 53 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Azimuth-Virtual Presence: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Azimuth-Virtual Presence"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Azimuth-Virtual Presence"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Azimuth-Virtual Presence, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Azimuth-Virtual Presence. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Azimuth-Virtual Presence, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Azimuth-Virtual Presence. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Azimuth-Virtual Presence
Products information Azimuth-Virtual Presence

BTW identificatienummer (tax): BE08624511718
Ondernemingsnummer: 5408538818
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 698,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Azimuth-Virtual Presence zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Azimuth-Virtual Presence
(Get full report from official database of BE for Azimuth-Virtual Presence)

Aanvulling soorten activiteiten voor Azimuth-Virtual Presence
Addition kinds of activities for Azimuth-Virtual Presence

209904. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
651700. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
751399. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs, nec | Truck rental and leasing, no drivers, nec
50399911. Septische tanks | Septic tanks
54110105. Supermarkten, 66.000 - 99.000 vierkante meter | Supermarkets, 66,000 - 99,000 square feet
57369901. Band instrumenten | Band instruments
76220304. Televisie reparatie winkel | Television repair shop

Werken bij Azimuth-Virtual Presence: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Azimuth-Virtual Presence: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Azimuth-Virtual Presence. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Azimuth-Virtual Presence. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS TE KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van Azimuth-Virtual Presence in sociale netwerken
Look for responds of Azimuth-Virtual Presence in social networks

Lees alle opmerkingen voor Azimuth-Virtual Presence. Laat een reactie achter voor Azimuth-Virtual Presence. Azimuth-Virtual Presence bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Azimuth-Virtual Presence. Leave a respond for Azimuth-Virtual Presence. Azimuth-Virtual Presence on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Azimuth-Virtual Presence op de google maps. Adres en contacten Azimuth-Virtual Presence
Location of Azimuth-Virtual Presence on the google maps. Address and contacts of Azimuth-Virtual Presence

Andere gerelateerde bedrijven als come Azimuth-Virtual Presence Azimuth-Virtual Presence: Delahaut V | RAAMTHEATER | Printopack NV | De Sloovere N.V. | Mekeirle, Elie

Other related companies as Azimuth-Virtual Presence: Delahaut V | RAAMTHEATER | Printopack NV | De Sloovere N.V. | Mekeirle, Elie

Azimuth-Virtual Presence is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Terhulpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Azimuth-Virtual Presence, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08624511718. Het bedrijf Azimuth-Virtual Presence bevindt zich op het adres: Avenue Ernest Solvay 80,1310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 698,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Azimuth-Virtual Presence zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Azimuth-Virtual Presence is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Azimuth-Virtual Presence is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Azimuth-Virtual Presence, openstaande posities, locatie van Azimuth-Virtual Presence op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Azimuth-Virtual Presence is a company, that was registered 2007 in Terhulpen region, Belgium. Full name of company is Azimuth-Virtual Presence, company assigned to the tax number BE08624511718. The company Azimuth-Virtual Presence is located at the address: Avenue Ernest Solvay 80,1310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 698,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Azimuth-Virtual Presence were not found.
The main activity of Azimuth-Virtual Presence is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Azimuth-Virtual Presence is not available. You also can look at reviews of Azimuth-Virtual Presence, open positions, location of Azimuth-Virtual Presence on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Azimuth-Virtual Presence, Terhulpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Azimuth-Virtual Presence, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Azimuth-Virtual Presence, Terhulpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Azimuth-Virtual Presence, employees, financial statistics.