Argon7

Contactgegevens Argon7: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Argon7: address, phone, fax, email, website, opening hours

Argon7

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): De Frélaan 219,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 60 08 02 374 60 08

Fax (fax): 02 374 60 08 02 374 60 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Argon7: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Argon7"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Argon7"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Argon7, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Argon7. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Argon7, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Argon7. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Argon7
Products information Argon7

BTW identificatienummer (tax): BE04017120361
Ondernemingsnummer: 9397949218
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Argon7 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Argon7
(Get full report from official database of BE for Argon7)

Aanvulling soorten activiteiten voor Argon7
Addition kinds of activities for Argon7

289903. Gelatine | Gelatin
508408. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
35190103. Marine motoren | Marine engines
42210100. Lift opslag | Elevator storage
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
83220609. Service league | Service league

Werken bij Argon7: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Argon7: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Argon7. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Argon7. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

    Regio: MEESWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

    Type: Vaste Job

    Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

Zoek naar antwoorden van Argon7 in sociale netwerken
Look for responds of Argon7 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Argon7. Laat een reactie achter voor Argon7. Argon7 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Argon7. Leave a respond for Argon7. Argon7 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Argon7 op de google maps. Adres en contacten Argon7
Location of Argon7 on the google maps. Address and contacts of Argon7

Andere gerelateerde bedrijven als come Argon7 Argon7: Simon A | Info-Tech | Famst NV | VERMEERSCH KARL | GRAND - HORNU IMAGES ASBL

Other related companies as Argon7: Simon A | Info-Tech | Famst NV | VERMEERSCH KARL | GRAND - HORNU IMAGES ASBL

Argon7 is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is Argon7, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04017120361. Het bedrijf Argon7 bevindt zich op het adres: De Frélaan 219,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Argon7 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Argon7 is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Argon7 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Argon7, openstaande posities, locatie van Argon7 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Argon7 is a company, that was registered 1993 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is Argon7, company assigned to the tax number BE04017120361. The company Argon7 is located at the address: De Frélaan 219,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Argon7 were not found.
The main activity of Argon7 is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Argon7 is not available. You also can look at reviews of Argon7, open positions, location of Argon7 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Argon7, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Argon7, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Argon7, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Argon7, employees, financial statistics.